Du er ikke fan af brynmakeup og synes det er besværligt og tidskrævende? Drømmer du om permanent smukt skulpturelle øjenbryn, der altid forbliver i fejlfri stand? Nu er det muligt! Hvad med perfekt stylede øjenbryn og ro i sindet i så længe som 6 uger efter én behandling? Mød lamineringssættet til bryn derhjemme: Nanobrow Lamination Kit. Det giver dig mulighed for at opnå, hvad der plejede at være umuligt – altid smukke øjenbryn når som helst på dagen eller natten!

laminering bryn

Nanobrow Lamination Kit – endelig får du smukke og perfekt formede bryn!

Indtil nu var øjenbryn laminering en behandling, der udelukkende var forbeholdt skønhedssaloner. Det viser sig dog, at med den rigtige kosmetik, enkle instruktioner og et sæt, der indeholder alt, hvad du skal bruge til at sætte dine bryn, er det et stykke kage! I dag behøver du ikke længere at spilde tid på skønhedssalonaftaler, du skal huske. Fra nu af har vi Nanobrow Eyebrow Lamination Kit. Det er unikt, da hver flaske er perfekt mærket og nummereret. Den indeholder alt, hvad der kræves til et ekspert pandeløft. Virkningerne varer op til 6 uger, og i mange tilfælde op til 8 uger! Nanobrow Lamination Kit er effektivt, præcist og nemt at bruge! Derudover rækker flaskerne til ikke én, men mange individuelle laminerings behandlinger. Det udmønter sig i måneder med fejlfri øjenbryn, som du ikke behøver at bekymre dig om længere.

Vidste du at…
laminering af øjenbryn hjælper dig med at nære dine bryn, øge deres volumen og giver bryn et flot look? Derudover kan du opnå det hurtigt og nemt: børst dine bryn ind til den form, du ønsker, så holdes de på plads i flere uger!

nanobrow lamination kit

Nanobrow Lamination Kit – lamineringssæt til øjenbryn
Opdag hemmeligheden bag bryn laminering derhjemme på nanobrow.dk

Nanobrow Lamination Kit – sig goddag til fejlfrie øjenbryn

Med dette lamineringssæt kan du sige farvel til problemet med uoverskuelige og uregerlige øjenbryn i mange uger. De korrekt raffinerede formler og nøje udvalgte ingredienser hjælper dig med at forme, tæmme og endda tilføje volumen til dine øjenbryn. Bryn laminering derhjemme giver fremragende resultater og fungerer fantastisk på enhver type øjenbryn, og behandlingen kan suppleres med brynfarvning eller pincet.

Den nemmeste bryn laminering? Kun med Nanobrow Lamination Kit!

Fra nu af er bryn laminering ikke længere en kompliceret procedure, kun forbeholdt professionelle skønhedssaloner! Nanobrow Lamination Kit sikrer, at din øjenbrynsstyling altid er vellykket! Sættet er så perfekt, at selv laminering af selv de tyndeste øjenbryn vil gå hurtigt og glat! Se hvor nemt det er at udføre en DIY bryn laminering:

  1. Fjern din makeup og rens dine bryn med en oliefri makeupfjerner eller en speciel vippe- og brynshampoo..
  2. Påfør en lille mængde brynlim til dine øjenbryn. Vent mellem 25 og 50 sekunder.
  3. Brug børsten der kommer med sættet, påfør den løftende lotion til brynene – flasken der hedder TRIN 1. Lad produktet sidde i 5-8 minutter, afhængig af tykkelsen på dine bryn og hvor godt de tager imod produkter. Fjern det med en vatrondel.
  4. Påfør det sidste produkt med navnet TRIN 2 med børsten. Husk at give brynene den ønskede form. Lad produktet sidde i 5-8 minutter. Fjern med en fugtig vatrondel.
  5. Børst dine bryn med en spolebørste. Det er alt! Nyd din første hjemmelavede bryn laminering!

Besøg www.nanobrow.dk for flere detaljer om DIY bryn laminering derhjemme.

Hvad koster Brow Lamination?