Bryngel er et must for enhver makeupentusiast. Er du usikker på, hvordan du vælger den bedste? Det er faktisk slet ikke så svært endda, for vi har lavet en rangering af de 5 bedste valg, der fortjener din opmærksomhed. Find ud af hvilke nogle der er værd at købe!

Bryngeler findes i forskellige farvevarianter, herunder klare, gennemsigtige versioner. De intense nuancer er nyttige, når du ønsker at skabe en udtryksfuld, men samtidig naturlig makeup. Takket være korrekt skulpturerede bryn vil du føle dig mere selvsikker og behøver ikke at tjekke spejlet hvert femte minut for at se, om din makeup skal rettes til.

De 5 bedste geler til brynstyling


1# NANOBROW LAMINATON GEL

– en sand mester blandt andre geler

Denne bemærkelsesværdige tonede bryngel er  kbindernes mest almindelige valg. Den kan fås i fire nuancer, inklusive en klar variant. Vælg en, der passer til din teint, eller kombiner en farve med den gennemsigtige version, og nyd din fantastiske makeup hele dagen lang! Gelformlen tørrer og sætter hårene, hvilket skaber en lamineret bryneffekt. Ingen grund til at skulle forlade hjemmet for det! Den specielle og behagelige konsistens kombineret med en behagelig silikone spoolie styler hårene, så de ser fejlfri og elegante ud. Gelen giver langtidshold, er præcis og skulpturerer selv meget uregerlige hår, mens tilsætningen af ricinusolie nærer, fugter og beskytter hårene mod skader. Gelen er fantastisk til fastgørelse af bryn, både hvis de allerede er belagt med makeup, eller hvis den bruges solo. Nu kan du endelig lægge din makeup som en professionel uden at spilde din tid på trættende brynstyling. Dine øjenbryns udtryksfulde, smukke og elegante udseende vil holde 24 timer. Nanobrow Lamination Gel fungerer til enhver bryntype, uanset brynets størrelse eller tykkelse. Produktet er perfekt til enhver makeupfan! Ikke underligt, at dette mærke er en favorit blandt mange brugere over hele verden. Produktet er utroligt nemt at bruge: Påfør blot gelen på de bare eller optegnede makeupbryn ved hjælp af den raffinerede spoolie. Silikonebørsten kæmmer, adskiller og styler hårene præcist. For et stærkere hold skal du først børste hårene bagud og derefter børste dem i retning af hårvækst. Et tryllebindende resultat er garanteret! I forhold til produktets fremragende kvalitet er prisen ret lav. Når du tager de fantastiske og upåklagelige resultater af denne gel i betragtning, får du en sand mester fra skønhedsmarkedet.


2# Chanel Le Gel SOurcils

– en bryngel, der giver et længevarende hold

Ved brug af denne gel kan du fremhæve selv de mest usamarbejdsvillige brynhår. Gelen sørger for at de bliver på plads hele dagen og bringer deres ægte naturlige skønhed frem. Skab fremragende brynmakeup hver gang takket være dette produkt. Dens unikke kegleformede børste giver dig mulighed for at bruge gelen med stor præcision. Den fås i forskellige farver, så du er sikker på at finde en, der passer til netop dig. Gelens konsistens glider let på huden og opnår vidunderlige resultater, der holder i mange timer. Bare påfør det med korte strøg opad, startende fra den forreste del af brynet. Arbejd med børsten i retning af hårvækst. Du er nødt til at have den store tegnebog op af lommen, hvis du ønsker denne gel, men den er bestemt værd at købe.


3# ILIA Beauty Essential Brow

– en naturlig bryngel

Dette specielle produkt er designet til at tilgodese enhver type bryn og hud. Det eneste du skal gøre, er at børste dine brynhår igennem med hurtige bevægelser i den retning, de vokser i. Den dobbeltsidede børste har både korte og lange børster, så du kan skifte mellem brugen af dem, afhængigt af dine behov. Denne lette gel tilbyder kun naturlige nuancer, men deres intensitet kan let nuanceres. Produktet er en kombination af rene, naturlige ingredienser i en let cremet formel. Produktet efterlader hverken en skællet finish eller klumper og overbelaster ej heller hårene, derimod plejer den øjenbrynene og giver mulighed for hurtig og nem påføring. Denne gel er perfekt til dem, der ønsker at bruge veganske, naturvenlige produkter.


4# Bobbi Brown NATURAL BROW SHAPER

– en plejende bryngel

Denne formbare bryngel former øjenbrynene på blot et øjeblik. Den løfter, tykner og opstrammer hårene, hvilket gør dem smidigere, så de er lettere at style og sætte. Din bue vil endelig blive fremhævet, og de sparsomme områder vil blive camoufleret! Dens lette formel findes i et par naturlige nuancer. Påfør produktet blødt på brynene, hvilket giver dem det ønskede udseende. Den komfortable tilspidsede applikator giver mulighed for præcis og nem påføring. Brow Conditioning Complex plejer øjenbrynene takket være ricinusolie og kokosolie. For at forbedre produktets resultater skal du anvende det oven på makeup i form af pudder eller blyant. Gelen er bestemt ikke den billigste, men den fungerer utroligt godt.


5# Charlotte Tillbury Legendary Brows Tinted Eyebrow Gel

– en bryngel med neutrale nuancer

Denne gel har en ekstremt tynd spids, der efterligner ægte, naturlige hår, hvilket giver en uimodståelig finish. Den fremhæver hurtigt øjenbrynbuen og former den korrekt. Du kan kun finde neutrale nuancer, som nemt matcher dine ansigtstræk. Charlotte Tillbury styler ikke kun brynhår, men plejer dem også. Gelen består blandt andet af blødgørende midler, der øger hårets elasticitet og glans. Tilsætningen af voks holder hårene i skak hele dagen lang, hvilket efterlader dem utroligt glatte. E-vitamin genopliver buerne dybt og forsyner dem med maksimal volumen og tykkelse. Der er ikke nogen potentielt skadelige ingredienser i dette produkt. Gelen er udstyret med en præcis børste, der giver dig mulighed for at dække brynene jævnt og maskere eventuelle huller eller pletter, du måtte have. Den komfortable applikator er i stand til at dække selv de mindste babyhår. Nøglen til at opnå de smukke resultater er at bruge korte, hurtige bevægelser – kæmme hårene opad og skabe den form og definition, du altid har drømt om. Vi anbefaler at investere i dette produkt, hvis du er ønsker både fantastiske og naturlige øjenbryn.