Leder du efter den bedste brynsæbe? Hvordan vælger man det mest troværdige produkt? Er der nogen anbefalede brynsæber? I dag vil vi afsløre svarene på disse spørgsmål. Vi har samlet de mest populære og mest anbefalede brynsæber for at give dig de bedste makeup-resultater. Lær dem bedre at kende, og vælg din favorit.

hvordan man vælger den bedste brynsæbe

BEDSTE BRYN SÆBE

Hvilken brynsæbe vil du anbefale? Hvis du ofte stiller dette spørgsmål på onlinefora eller bare spekulerer på, hvilken øjenbrynssæbe du skal vælge, kommer vi dig nu til undsætning. Her er de bedste brynsæber, der er tilgængelige i dag. Tag et kig, mød vinderen, og… bestil den!

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap; den bedste brynsæbe
nanobrow eyebrow styling soap

Størrelse 30 g

RATING 10/10

Dette er uden tvivl den bedste brynsæbe der findes. Den har en dejlige og innovativ gel-lignende formel, der ikke behøver vand for at aktiveres! Du får et fantastisk brynstylingprodukt, der er klar til brug med det samme. Stor størrelse, der medfølger en pæn spoolie, smuk indpakning, nem og ubesværet påføring… ikke underligt, at den er så populær! Vidste du, at du kan bruge sæben alene eller som base for makeup-produkter for at skabe tonede bryn? Resultatet bliver fyldigere og mere definerede bryn. Denne øjenbrynssæbe giver den laminerede bryneffekt! Glem alt om besværet med at blande sæbeformlen med vand – denne øjenbrynssæbe kan bruges når som helst og hvor som helst, og den bevarer sin perfekte konsistens hele tiden. Den er særdeles holdbar og giver ikke en ubehagelig følelse af, at huden trækker, ikke kan bevæge sig og efterlader ingen hvide rester som de fleste vandbaserede brynsæber ellers gør. Og resultatet? Som efter et besøg i en skønhedssalon! Tillykke til Nanobrow for at skabe den bedste brynsæbe!

Nanobrow Eyebrow Soap – hvor kan den købes?

Du kan købe denne sæbe i mange online apoteker, på forskellige onlinesider og på mærkets officielle hjemmeside: www.nanobrow.dk

2. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax – en temelig ofte anbefalet brynsæbe

Størrelse 8 g

RATING 9/10

Anastasia Beverly Hills er et verdenskendt mærke. Hovedsageligt på grund af dets fantastiske brynprodukter. Derfor er ikke underligt, at en af de bedste brynsæber blev udgivet af mærket. Det måtte derfor simpelthen ligge højt på listen over vores topvalg. Brow Freeze Styling Wax er en særdeles anbefalet brynsæbe, der er ret usædvanlig på grund af dens voksagtige formel. Den kombinerer almindelig brynsæbe med voks. Virker denne løsning? For mange piger ja, selvom nogle hævder, at Anastasia BH brynsæbe overbelaster de sarte og fine brynhår. Man må dog indrømme, at det tilføjer en dejlig glans til øjenbrynene. Det er også en meget holdbar brynsæbe. Vores ærgelse er, at du kun får så lille en mængde til så høj en pris… men mon ikke alle gode ting hurtigt får en ende?

Anastasia Beverly Hills brynsæbe – hvor kan det købes?

Du kan købe denne sæbe online og på mange apoteker

3. West Barn Co. Soap Brows And Prep Mist – en populær brynsæbe

Størrelse: 25 g

RATING 8/10

Det hævdes ofte, at denne stærkt anbefalede brynsæbe blev så populær, fordi den var en af de første på markedet. Det fangede opmærksomheden som en nyhed på skønhedsmarkedet. I dag – selvom vi stadig anerkender det – ville vi nok have valgt andre brynsæber med forbedrede formler og bedre ydeevne. Styler denne brynsæbe overhovedet brynene godt? Det gør den bestemt: du vil bestemt synes om den, hvis du værdsætter effekten af det ultimative hold. Den lille pakke, til en ret høj pris, gør den ikke særlig budgetvenlig. Desuden skal sæben fortyndes med den specielle Prep mist først, for at skabe sæbebryn, hvilket bevirker ekstra udgifter. På trods heraf er det dog en anbefalet brynsæbe, da den er rig på fugtgivende ingredienser.

WEST BARN øjenbrynssæbe co – hvor kan det købes?

Du kan købe WEST BARN CO BROW SOAP i butikker og online.

4. Tood Turn It On Brows Soap – en anstændig brynsæbe

Størrelse 57 g

RATING 7/10

Dette er en ret god øjenbrynssæbe på øverste hylde. Det er en ikke så ivrigt anbefalet brynsæbe som for eksempel dem fra Nanobrow eller Anastasia, men man må indrømme, at den får positive anmeldelser på de sociale medier. Nu til dags er dens popularitet dog kraftigt faldende, da Tood Turn It On Soap Brows-sæben skal blandes med vand før påføring. På plussiden er der dens store størrelse – du får en produkt nok til mange måneders sæbebryn! Det er også en brynsæbe med en kortfattet, men rig formel. Det hold, den skaber er ikke dårligt, men formlen er ret tung. En god ting for fans af miljøvenlige produkter: metaldåsen kan genbruges, og printene på toppen er lavet med miljøvenlig maling. Du bliver nok heller ikke begejstret over at du udelukkende får sæben – uden spoolie, som skal købes separat.

Tood Turn øjenbrynssæbe – hvor kan den købes?

Vi har ikke set den i butikkerne, så vi anbefaler at købe den online.

5. Makeup Revolution Soap Styler – lettere anbefalet brynsæbe

Størrelse: 5 g

RATING 6/10

Makeup Revolution brynsæben kan tæmme dine øjenbryn, så de holder i timevis. Selvom det ikke er den bedste øjenbrynssæbe, fortjente den at blive vist på vores rangliste. Dette produkt giver dine øjenbryn et pænt look, tilføjer en smule volumen og formår at style brynhårene, selvom resultaterne ikke holder hele dagen, specielt ikke efter en svedig træning. Formlen skal også aktiveres med vand, det er stadig en anbefalet brynsæbe. Denne sæbe var ret populær, før de elegante og geniale gel-voks-brynsæber kom på markedet. Du tænker sikkert at den så  i det mindste er prismæssigt overkommelig. Men nej, desværre findes den til en meget ugunstig høj pris for så lille en størrelse.

Makeup Revolution brynsæbe – hvor kan den købes?

Du kan købe Makeup Revolution brynsæben online og i butikkerne.