Påsætning af vippeextensions er en af ​​de populæreste behandlinger i salonen. Der er masser af fordele, men det er også værd at kende til ulemperne, før du går efter falske øjenvipper. Er vippeextensions altid et godt valg? Lad os se hvad der taler for og imod, og hvad der vejer tungest.

Under proceduren påføres falske vipper på de naturlige hår. Afhængig af metoden sættes en eller flere vipper på en naturlig vippe. Effekten er en fyldigere vippekant og øjendefinition uden brug af mascara.

Fordele ved vippeextensions. Hvorfor er de et godt valg?

1. Øjeblikkelig effekt

Et øjenvippeserum eller -olie er et par uger om at forlænge vipperne. Ved falske extensions behøver man ikke vente så længe, ​​fordi resultatet er synligt efter første behandling. Vi får tykke, fyldige vipper på få timer.

2. Mascara er unødvendig

Vippeextensions erstatter dine makeup-produkter. Mascara er ikke længere et must, fordi falske vipper i sig selv allerede er lange, tykke og fyldige. Der er derfor ikke behov for at forstærke dem.

3. Dejligt udseende vipper 24/7

En mascara skal fjernes hver dag, hvorimod semi-permanente vipper forbliver fejlfrie 24/7, uanset tidspunkt på dagen.

4. Fantastiske vipper i nogle uger

Hvis vipperne påsættes korrekt, kan effekten holde længe. En semi-permanent vippeprocedure svarer til to måneder med fantastiske, tykke vipper, der ikke behøver nogen make-up. Den præcise tid afhænger dog af nogle få faktorer.

5. Du sparer penge

Du betaler for vipperne, når du får dem lavet, og glædes over effekten i flere uger. Du bruger dermed ikke penge på mascaraer eller makeupfjernere. Dette betaler sig virkelig.

Negative konsekvenser af vippeextensions. Hvad skal du være opmærksom på?

1. Det er dyrt at få vippeextensions

Dette er en af ​​de dyreste behandlinger. Hvis du vil have topkvalitet, er prisen højere. Billige vippeextensions kan vise sig at være en fælde, der efterlader dig med forkert påsatte vipper eller ligefrem vipper der er beskadigede.

2. Du skal have genopfyldninger

Desværre er du nødt til at få genopfyldninger regelmæssigt, fordi falske vipper falder ud sammen med de naturlige vipper. Det kan være nødvendigt at genopfylde dem efter blot 2 eller 3 uger fra påsættelsen.

3. I nogle tilfælde er det ikke muligt at påsætte falske vipper

Eftersom der anvendes falske vipper på de naturlige vipper, er det således at hvis dine naturlige vipper er meget sparsomme, eller du har mistet dem på grund af eksempelvis kemoterapi, så er det ikke muligt at anvende falske extensions.

4. Efterpleje

Der er nogle retningslinjer du skal følge. Inden for 24 timer efter proceduren skal du være forsigtig: at røre ved eller fugte de nye vipper er forbudt. I de første par dage bør du ikke gå i swimmingpoolen, saunaen eller andre ting, der kan få vipperne til at falde ud. Du skal altid være forsigtig med dine falske vipper, f.eks. når du fjerner eller lægger make-up.

5. Unaturligt udseende vipper

Den unaturlige effekt er et af de bedste argumenter mod vippeextensions. Selvom der er nogle metoder, der får falske vipper til at se ægte ud, kan vi let blive revet med, gøre dem for tykke eller de kan få ansigtet til at se tegneserieagtigt ud, hvis extensions ikke påsættes korrekt.