Alle kvinde drømmer om tykke og smukt kurvede øjenvipper. Nu kan du opnå disse resultater på kun 10 minutter uden at skulle forlade dit hjem. Nu er det tid til at tage et kig på gør-det-selv klynge vippe extensions fra Nanolash, som har revolutioneret skønhedsmarkedet.

Hvad gør disse gør-det-selv klynge vippe extensions værd at prøve?

Øjenvipper giver den smukkeste ramme for øjnene. Stort set alle kvinde er være enig i dette udsagn. De naturlige vipper kan dog nogle gange være meget problematiske. Normalvis er de ikke så lange, og så tykke som vi gerne vil have, og ofte mangler de også definition. Udover dette er øjenvippernes livscyklus kun 2-4 måneder, hvorefter hårene begynder at falde ud.  

Dette betyder generelt set at det er fysisk umuligt at få en vifte af naturlige tykke øjenvipper. Derfor er det værd at se på øjenvippe forlængelser. Med denne simple behandling kan alle kvinder opnå de resultater, som de altid har drømt om.

Det kan nogle gange være problematisk at få påsat vipper hos en vippetekniker. Ikke bare fordi det tager lang tid, men også fordi det kan påvirke dine naturlige øjenvipper på en negativ måde. Det viser sig at få en vippetekniker til at påsætte vipper, ikke er den eneste måde at få Kim Kardashian vipper.

Gør-det-selv klynge vippe extensions fra Nanolash er et nyt produkt på skønhedsmarkedet. Det er kunstige øjenvipper du selv kan påsætte på bare 10 minutter, og derefter nyde dit vippe look i hele 5 dage, da det er hvad producenten lover.

Nanolash DIY Lash Extensions er bløde og fleksible, og de imiterer helt perfekt naturlige vipper. Takket være at disse falske øjenvipper som du selv kan påsætte derhjemme, ikke er permanente kan du udskifte dem hvis du vil ændre dit look, eller blot tage dem af når du vil.

DIY lash Extensions – Hvad er værd at vide om disse cluster øjenvipper?

DIY Eyelash Extensions er tilgængelige i forskellige versioner. Du kan vælge:

  •  En enkelt boks med klynge øjenvipper – den indeholder 36 individuelle klyngevipper som du selv kan påsætte, i 3 forskellige længder og i 8 forskellige styles.
  •  Et komplet kit til at lave øjenvippe forlængelse – kittet indeholder ud over de individuelle cluster vipper også en bonder, et vippeværktøj, en sealer, og en Nanolash remover.

Det er værd at nævne at DIY Lash Extensions er et virkelig effektivt produkt. I gennemsnit skal man bruge 4-5 cluster øjenvipper til hvert øje. Derfor er en boks nok til hele 4 påsættelser.

Hvordan påsætter man klynge øjenvipper fra Nanolash?

Hvordan påsætter man vippe extensions? Det viser sig at de individuelle cluster vipper fra Nanolash er super lette, og hurtige at påsætte. Alt du skal gøre er blot at følge producentens instruktioner som medfølger i pakken. Disse færdiglavede falske øjenvipper kan du påsætte derhjemme ved at følge disse 3 trin;

  •  Påfør et lag af bonderen og vent 30-60 sekunder på at den bliver godt klistret;
  •  Påfør vippen omkring 1 mm fra din naturlige vippekant med hjælp af påsætningsværktøjet som medfølger;
  •  Pres den kunstige øjenvippe sammen med dine naturlige vipper med værktøjet, og påfør et lag af sealeren for at fjerne den klistrede overflade.

Påsættelsen skal ikke tage mere end 10 minutter, og de kunstige øjenvipper holder i mindst 5 dage. Nanolash DIY Lash Extensions passer til øjets form, og den sorte strimmel er med til at camouflere overgangen fra den falske øjenvippe til dine naturlige vipper.

falske øjenvipper

DIY Lash Extensions – Gør-det-selv klyngevipper er blevet en realitet!

Nanolash DIY Extensions er et Premium produkt. De lette og luksuriøse cluster øjenvipper fra Nanolash gør det let at lave en øjenvippe forlængelse derhjemme. De er super lette og praktiske at påsætte, og holdbarheden er også god da de holder op til 5 dage.

Takket være de forskellige længder af de kunstige øjenvipper kan kvinder gå efter ”Russian volume” eller et mere naturligt vippe look der kan bruges til hverdag. Du kan let eksperimentere med dine vippe looks indtil du opnår det ønskede look.