Hvad angår skønhed, handlede 2020 om sæbebryn. Tykke, dristige bryn var næsten alle kvinders ønskelook. Dette var utvivlsomt en hård tid for lyshudede blondiner. Her er en god nyhed til dem! Hvad går ingen-bryn-trenden egentligt ud på?

Ingen bryn… Skal de barberes af eller hvad?!

Bare rolig: ingen-bryn-trenden er en slags make-up, der forstærker dine øjenbryn blødt. 2021-tendenserne fortæller os, at vi skal gå efter make-up uden make-up, der ser naturligt og subtilt ud, og det gælder også for brynene. Hvad der er interessant er at det er helt anderledes – ja, faktisk det modsatte af – de buskede, store øjenbryn fra forrige sæson. Nu fokuserer vi på at gøre brynene lysere, ikke mørkere. Reglen er enkel: jo lettere brynene forekommer, jo bedre! Dine bryn skal se solbeskinnede ud. De burde ikke være iøjnefaldende. For at følge denne trend bør du faktisk se ud som om du ikke har øjenbryn ved første øjekast. Denne form for make-up skal gøre opmærksom på øjnene og skabe slankere ansigtstræk.

Seneste makeup-trends: ingen bryn

Der er over 50k #nobrows billeder på Instagram! De viser sig både som kunstnerisk og hverdagsagtig make-up. Tilda Swinton er en af ​​de kvinder, der er berømte på naturligt udseende make-up. Hendes næsten-usynlige-bryn er ligeså kendte som hun selv er. Den britiske skuespillerinde viser, at det er bedre at have sin egen stil frem for at prøve at følge alle mulige tendenser, der alligevel hurtigt ændrer sig.

Uoprettelige ændringer? Ikke nødvendigvis!

Før du beslutter dig for at gå all in og få permanent blegning af dine bryn, så prøv ingen-bryn-tendensen ved at påføre noget pudder eller foundation på brynene. Det er en god måde at se, om det er besværet værd at ændre din naturlige brynfarve. Du har massevis af valgmuligheder, når det kommer til blegeprodukter (f.eks. Sally Hansen Creme Hair Bleach for Face, Jolen Creme Bleach Mild Formula). Der findes dog også en naturlig måde at få øjenbrynene afblegede uden brug af kemikalier: Gnid lidt citronsaft på brynhåret. Ikke desto mindre skal du altid huske at vælge den trend og de ting, der får dig til at føle dig bedst tilpas. Det ser ud til at 2021 vil bringe gode forandringer. Vi håber, at det naturlige look holder længere.