Jagten på det perfekte, naturlige øjenvippelook synes at være uendelig. Kvinder prøver forskellige produkter og behandlinger for at opnå den effekt, de altid har drømt om. Men naturlige vipper har det med at give plads til nye efter 3 måneder. Så vippebuketter til hjemmebrug ser ud til at være den bedste måde at gøre øjenvipperne fyldigere på!

DIY eyelash extensions rangliste – sådan opnår du dit ønskede resultat!

Skønhedsmarkedet er i konstant udvikling. Så det er ikke overraskende, at kvinder følger alle de nye trends og nyheder med stor interesse og opmærksomhed. Det vakte bestemt interesse, da der kom vippebuketter til påsætning. DIY-Lash Extensions? Takket være de falske vippebuketter er det ikke kun muligt, men også nemt!

Dette produkt er en sand revolution inden for vippestyling. Produktet sikrer, at du kan opnå imponerende resultater på bare få minutter.

Flere skønhedsmærker er begyndt at markedsføre deres produkter og forsøger hele tiden at tiltrække kvinders opmærksomhed. Markedsføringsindsatsen er omfangsrig. Derfor undrer kvinder sig i stigende grad over, hvilke vippebuketter der rent faktisk er værd at købe.

Det er derfor, denne rangliste omfatter produkter fra forskellige mærker. Alle disse vippebuketter er designet til DIY-applikation derhjemme. De er også alle beregnet til at sikre hurtig, enkel og holdbar påføring.

Ikke desto mindre kan du se nogle forskelle mellem specifikke lash extension kits til hjemmebrug. Det er detaljerne, der afgør, om påsætningen bliver nem og behagelig eller lidt mere besværlig.

Vippebuketter til hjemmeapplikation – hvilke produkter skiller sig ud?

At vælge vippebukker til DIY-applikation kan være ret kompliceret for de fleste kvinder. Lokale og online skønhedsbutikker er fyldt med produkter fra forskellige mærker. De kan alle virke fristende at prøve.

Men du skal huske på, at mange producenters løfter ofte ikke holder i virkeligheden. Det er derfor, vi er her med vores forslag til at opfylde dine forventninger!

1. Nanolash vippebuketter – DIY lash extensions

falske øjenvipper

Ranglisten starter ud med den stærkeste kandidat som er DIY Lash Extensions fra Nanolash. Mærket er førende med en række produkter til pleje og styling af øjenvipper.

Nanolash lancerede for nylig DIY Lash Extensions til hjemmebrug. Produktet fik straks en yderst positiv modtagelse af kvinder. Desuden er kvinder begejstrede for at dele positive anmeldelser om det online.

DIY Eyelash Extensions kommer i et kit eller en enkelt pakke. Pakken indeholder 36 vippebuketter. I gennemsnit kræver en påsætning brug af 4 vippebuketter. Som et resultat vil du med en kasse være i stand til at skabe 4 vippelooks eller meget mere, hvis du beslutter dig for at genbruge vipperne – en lang række anmeldelser indikerer, at Nanolash-vippebuketter kan genbruges.

Der er også et stort udvalg af vippebuketter at vælge imellem. Hver pakke indeholder vipper i 3 længder: 10, 12 og 14 mm. De findes også i 8 stilarter man kan vælge imellem. Dette giver ubegrænsede muligheder for øjenvippestyling. DIY Lash Extensions fungerer godt til både Russian Volume-vipper, men også som elegante lash extensions til hverdagsbrug.

DIY Eyelash Extensions kommer i en stilfuld, iøjnefaldende pakke, der beskytter dem mod skader under transport og som giver dig mulighed for at opbevare dem bekvemt.

Det er værd at bemærke, at et komplet eyelash extension kit også er tilgængeligt til salg. Det indeholder – ud over vippebuketterne:

  • Nanolash bonder – bruges til at lime vippebuketterne på og bliver klæbrig på kun 30-60 sekunder
  • Nanolash sealer – hjælper med at fjerne det klæbrige lag, som bonderen efterlader
  • Øjenvippepincet – lavet af rustfrit stål
  • En remover – den giver dig mulighed for at fjerne vippebuketterne uden problemer

DIY Eyelash Extensions er et premiumprodukt. Disse bløde og lette vippebuketter passer perfekt sammen med naturlige vipper. Selv dem med sensitive øjne kan bruge dem! Nanolash falske vippebuketter til hjemmebrug forårsager ikke irritation eller allergiske reaktioner. De passer perfekt og fremhæver øjnene. Påføring tager 10 minutter, og effekten holder i op til 5 dage uanset hvad.

Når man tænker på ovenstående fordele, er det ikke underligt, at DIY Lash Extensions fortjente førstepladsen på vores rangliste!

2. Amor Lashes QuickLash starter kit

Amor Lashes er et mærke, der også har til formål at gøre det lettere for kvinder at få fyldigere vipper. Ikke desto mindre fortjener Amor Lashes’ vippebuketter ikke førstepladsen på denne rangliste.

Det viser sig, at det kan være lidt sværere at påføre disse vippebuketter end Nanolash’ vippebuketter. Dette skyldes bonderens design, som kommer med en knap så præcis applikator. Det kan give nogle problemer med påføringen. Det er velkendt, at en ujævnt påført bonder gør det næsten umuligt at påføre de falske øjenvipper korrekt.

På trods af disse ulemper kan Amor Lashes QuickLash Starter Kit være af interesse. Sættet indeholder C-vippebuketter i 3 længder at vælge imellem. Derudover indeholder kittet også det nødvendige tilbehør.

Producenten oplyser, at effekten af en enkelt påføring formodes at vare op til 5 dage. Dette afhænger dog i høj grad af den rigtige påføring. Eftersom kvinder kan opleve problemer i den forbindelse, kan det antages, at disse vippebuketter er designet til de kvinder, der allerede har en vis erfaring.

3. Lilac St Intro Starter Kit

Lilac St Intro Starter Kit vippebuketter er de næste på listen. Dette er et klassisk og simpelt kit til begyndere. Det giver dig mulighed for at lave dine egne eyelash extensions på ret kort tid.

Producenten oplyser, at det tager ca. 15 minutter at påsætte disse færdige vippebuketter. Det er dog nødvendigt at klargøre vipperne ordentligt. Ideelt set bør du først bukke dem med en øjenvippebukker og derefter give dem et let lag mascara. I modsætning til Nanolash vippebuketter er dem fra Lilac St desværre kendetegnet ved ret tykke hår. De giver en WOW-effekt, men det kan være lidt sværere at kombinere dem med dine naturlige vipper.

Lilac St Intro Starter Kit indeholder vippebuketter i 5 længder – fra 8 til 18 mm. Det er dog ikke alle styles, der kommer i samme længder. Nogle typer findes kun i 2 længder, f.eks. 10 og 12 mm. Dette kan igen begrænse din mulighed for at tilpasse dine vippe-looks.

De falske øjenvipper fra Lilac St er holdbare. De er beregnet til at holde i omkring 4 dage. Det tager dog lidt tid at pleje dem ordentligt. Der er heller ingen klare oplysninger om, hvorvidt de kan genbruges – anmeldernes meninger er stærkt delte når det kommer til dette spørgsmål.

4. Invisi-Lash Kit TATTI

Den næste på listen er Invisi-Lash Kit-vipperne fra TATTI. Disse vippebuketter til DIY-applikation derhjemme er lette og bløde. Vippebuketterne fås i tre længder. Ud over de falske vipper indeholder kittet det nødvendige tilbehør til påsætning. Anmeldere påpeger dog, at den medfølgende applikator ikke er den bedste grundet dens form. Dette kan igen gøre hele processen med at påføre vipperne mere besværlig.

Producenten forsikrer, at vipperne kan påføres på kun 10 minutter. Effekten af en enkelt påføring forventes at vare i flere dage. Desværre giver Invisi-Lash Kit fra TATTI ikke et klart svar i forhold til dette.

Nogle brugere påpeger også, at kittet ikke var i perfekt stand, da de modtog det. Desværre har TATTI’s Invisi-Lash Kit ikke en kvalitetsemballage som vippebuketterne fra Nanolash. Den dårlige kvalitet af emballagen gør det også svært at opbevare øjenvippebuketterne efter åbning.

5. Lashify Starter Kit

Dernæst har vi vipperne fra Lashify Starter Kit. Disse vippebuketter er kendetegnet ved deres blødhed og lethed. Som i de tidligere tilfælde kan du vælge mellem flere stilarter og længder.

Lashify Starter Kit leveres med resten af tilbehøret til nem applikation af DIY Lash Extensions. Producenten siger, at påsætningen kan gøres på 10 minutter. Brugerne bekræfter dog ikke dette i deres anmeldelser. De siger, at det første forsøg på at påsætte vippebuketterne ikke var det nemmeste. Det er værd at bemærke, at sådanne anmeldelser ikke forekom i tilfælde af Nanolash-vippebuketter. Dette er af stor betydning i praksis, da kittet fra Lashify er det dyreste produkt af denne art på skønhedsmarkedet, og pakken indeholder kun 10 vippebuketter. Det betyder, at hvis den første påføring mislykkes, er du nødt til at bestille en ny refill-pakke for at prøve igen. Det er ikke billigt og indeholder også kun 10 vippebuketter.

Når det kommer til holdbarheden, beskriver producenten den som “flere dage”. Så det er ikke klart, om de holder 2, 3 eller endda 5 dage. Du bør også gøre en stor indsats for ikke at udsætte vippebuketterne for mekaniske skader. Et par dages holdbarhed til prisen for semi-permanente lash extensions i salonen er næppe et favorabelt aspekt her.

6. KISS Falscara Starter Kit

KISS Falscara Starter Kit indeholder falske øjenvipper, der er lidt anderledes end alle andres. De er tynde og sarte som fjer. Det betyder igen, at selvom de ser naturlige ud, kan de være ret modtagelige for skader. Du er nødt til at håndtere dem meget forsigtigt.

KISS’ vippebuketter kan påsættes på kun 10 minutter. Brugerne synes at bekræfte dette. Der er dog nogle forbehold med hensyn til den påståede holdbarhed. Producenten hævder, at vipperne fra KISS Falscara Starter Kit kan holde i op til 5 dage. I anmeldelserne fortæller brugerne dog tydeligt, at for nogle af dem begyndte deres vippelook at miste sin æstetik efter kun 2 dage.

Vippebuketterne til hjemmebrug fås i forskellige størrelser og stilarter at vælge imellem. Således giver de falske øjenvipper fra KISS dig mulighed for at skabe ethvert vippelook, du ønsker. Du kan bruge dem til at skabe Russian Volume-vipper, men også elegante lash extensions til hverdagsbrug. I modsætning til Nanolash-vippebuketter er holdbarheden af dette produkt dog ret tvivlsom.

Du skal også vide, at vippebuketterne fra dette mærke skal påføres en overnighter, der sælges separat, hver aften for at forlænge deres holdbarhed. Dens formel gør på den anden side vippebuketterne uegnede til at blive genbrugt, når de først er fjernet.

7. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit indeholder vippebuketter til påsætning derhjemme, som fås i flere størrelser og stilarter at vælge imellem.

Disse vipper kan sættes på i løbet af 15 minutter. Det er en smule længere end for eksempel DIY Lash Extensions fra Nanolash. Desuden har nogle brugere oplevet problemer med formen på den applikator, der følger med kittet. Spidsen ser ikke ud til at være designet til at tage fat i tynde og sarte vipper.

Ikke desto mindre er Glamnetic Lash Extensions Kit værd at lægge mærke til. Du kan skabe enhvert look, du ønsker, ved hjælp af disse falske vipper. De er ret tynde, så det kan være nødvendigt at bruge lidt flere vippebuketter pr. påsætning.

Desværre angiver producenten ikke tydeligt, hvor længe de kan sidde. Den understreger kun, at Glamnetic Lash Extensions Kit vippebuketter kan sidde i flere dage. I tilfældet med Nanolash-vipper var det 5 dage eller endnu mere. Her er du dog nødt til at eksperimentere lidt. Det er helt klart en af de største ulemper.

DIY lash extensions – hvad lærte vi af ranglisten?

Ovenstående rangliste er en oversigt over 7 produkter til nem DIY-Lash Extensions derhjemme. Den indeholder et udvalg af vippebuketter, der er nemme at påføre, og som adskiller sig fra hinanden grundet små detaljer.

DIY Eyelash Extensions fra Nanolash er førende på dette område. Disse vippebuketter adskiller sig markant fra konkurrenternes. De sikrer fuld fleksibilitet, når du styler dine øjenvipper.

Når du træffer dit endelige valg, bør du først og fremmest lade dig styre af egne behov og præferencer. På den måde kan du skabe det vippelook, du drømmer om.