Hvis der er noget Lancôme har satset på, så er det fremtrædende makeup. Audacity in Paris paletten byder på makeup til enhver begivenhed. Produktet indeholder 16 forskellige farver, et langt spejl, og en applikator med to forskellige børste. Med Audacity in Paris kan du opnå et metallisk, mat look. Paletten byder på grå, brune, lyserøde, lilla, og beige farver som passer til alle hudtyper, øjenfarver, og hårfarver. Hvordan vælger man det rigtige farveskema? Bag på boksen kan du se navnene på de forskellige farver for at hjælpe dig med at finde det du leder efter. På deres hjemmeside viser producenten eksempler på makeup looks til kvinder rundt omkring i verden.

Hvordan bruger man Lancômes Audacity in Paris til at skabe smuk, langtidsholdende øjenmakeup? Det første trin er at anvende en god base, som passer til ens hud og foundation. Derefter bruger man den valgte farve fra paletten på en af to måder. Den første mulighed er at bruge en tør børste til at opnå lys dækning. Den anden mulighed er at bruge en våd børste til at opnå et intenst look. Hvis du er ude efter et mere defineret look kan du med fordel bruge eyeliner eller blyant i en mørk farve. Læg eyeliner enten lige før eller lige efter du lægger din øjenskygge og sørg for, at kanterne blandes godt. Anvend en mascara som det allersidste.

Audacity in Paris fra Lancôme er et effektivt produkt som ikke efterlader pudder i øjnene eller på kinderne. Øjenskyggen indeholder mineraler, så den kan sagtens bruges af folk med sart hud eller kontaktlinser. Produktet forårsager ikke irritationer, akne, eller tørhed. Det er især en god gave til Valentinsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *