BareMinerals er kendt for at skabe fantastiske mineralprodukter. Denne gang har firmaet udviklet Ready 4.0 som hjælper dig med at skabe naturlige looks med din øjenmakeup.

Ready 4.0 sælges i en guldpalet med en dobbelt applikatorbørste og et spejl, så du nemt kan tage makeup på, selv når du er på farten. Produktet findes i forskellige farver: The Designer Label (brun, oliven, beige, grå), The Happy Place (pink, grå), The Comfort Zone (mørk beige, pink), The Truth (brun, beige, grå), The Good Life (sort, grå, écru, pink), The Soundtrack (beige, glimmerbrun), The Dream Sequence (violet, grå).

Det er utroligt nemt at bruge BareMinerals Ready 4.0. Produktet kan anvendes både tørt og vådt. Ved tør brug kan du skabe subtile resultater, hvorimod våd brug skaber et langt mere pigmenteret resultat. Læg altid ud med den lyseste øjenskygge. Fordel den på hele øjenlåget og tilføj derefter andre farver. Du bør bruge de mørkeste farver i øjnenes yderste hjørner. Ready 4.0 fra BareMinerals har en let konsistens, er utroligt pigmenteret, og indeholder et væld af mineraler. Disse mineraler hjælper med at dække rynker og andre ufuldkommenheder, men hjælper også med at bringe øjnene frem fra under gemte øjenlåg ved at få dem til at se større ud. Huden ernæres og fugtgives med naturlige, mineralbaserede ingredienser. Øjenlåget og øjnene bliver plejede af grøntsagsekstrakter og organiske mineraler. BareMinerals Ready 4.0 indeholder ekstrakt af agurk og ris, oxidanter, olier, silikone, antioxidanter, og koffein.

BareMinerals har sikret, at Ready 4.0 passer til alle hudtyper, men det anbefales især til folk med følsom og allergen hud med tendens til at udvikle akne. Produktet bliver på øjenlåget i op til 8 timer, samler sig ikke i rynkerne, og falder ikke ud mens dagen går. Det er det perfekte kosmetikprodukt til brug om dagen såvel som aftenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *