Det er på det seneste blevet meget populært at fokusere sin makeup på sine øjenbryn. På de sociale medier kan man for eksempel se billeder af microblading, hvilket er en slags permanent makeup som skaber fantastiske, naturligt udseende resultater. Udover at være dyr er denne behandling dog også langtrukken og smertefuld. Man kan også bruge specielle farver til øjenbrynene samt et lag gennemsigtig gel. Vælger man denne behandling er det vigtigt, at man reder øjenbrynshårene igennem med en lille børste. I mellemtiden kan man trimme de længste hår som ikke vil samarbejde. Det eneste man egentlig skal bruge er en øjenbrynsblyant. Husk, at stregerne skal ligne dine naturlige øjenbryn. Dette betyder, at blyanten skal have samme farve som dine øjenbryn og linjerne skal tegnes op med hårets retning. Derudover bør du ikke farve kanterne for meget, da dette kan skabe en alt for tynd linje.

Den anden blyant du bør have i din taske er en eyeliner. Med dette produkt kan du hurtigt pifte din hverdagsmakeup op. Det eneste du skal gøre er at tegne en streg langs din vippelinje – så er din makeup allerede mere interessant. Man kan skabe et uendeligt stort udvalg af interessante looks med eyeliner, uanset om man vælger en blyant i sort eller farve. Det nemmeste look er den klassiske sorte streg med vinger, men denne sommer kan du forvente farverige, tykke streger helt op til under øjenbrynene. Mon du er dristig nok til at prøve dette look?

Mascara er et produkt som man simpelthen ikke kan være foruden, da det forbedrer vippernes udseende, så de ser længere, mørkere, og mere fyldige ud. Man kan vælge mellem produkter i flere forskellige farver, men den mest populære farve er naturligvis sort. Andre farver på markedet er for eksempel. pink, brun, blå, grøn, og violet. For at lægge fantastisk øjenmakeup er det vigtigt, at man lægger mascara ordentligt. Den nemmeste metode er zig-zag metoden. Man kan både farve vipperne over og under øjnene med mascara, men uanset hvad er der et par regler man skal huske på. Først og fremmest bør man til hver en tid huske på, at børsten skal rengøres så man slipper for tørre rester. Hvis man har planer om at bruge flere lag mascara bør man vente til det forrige lag er tørt før man lægger et nyt. Sidst, men ikke mindst, skal man vælge den børste som virker bedst til ens egne øjenvipper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *