Kan du lide at vågne op om morgenen med masser af energi? Sådan kan din hud også føles, hvis du begynder at behandle den med Nanoil Retinol Face Serum – den eneste hudplejeprodukt af sin slags.

Det virker når du sover. Det booster alle hudens genopbyggende processer der opstår om natten. Det reducerer rynker og forynger huden. Nanoil Retinol Face Serum tilbyder en komplet fornyelse af huden, som ikke blot er helt sikker men heller ikke er så aggressiv, som man ellers kender det fra tidligere generationers retinol. Læs videre for at lære hvilke effekter du kan forvente fra Nanoil Retinol Face Serum.

Ansigtsserum med retinol fra Nanoil: Hvorfor er det den bedste?

Retinol (der også er kendt som vitamin A) kan have forskellige former. Den gamle var velkendt af vores mødre og bedstemødre, og gav også nogle gode effekter, men når det bruges forkert, kan det efterlade huden irriteret og med grimme pigmentpletter. Det kunne også ofte forårsage hudirritationer og rødme. Da denne type retinol var så aggressiv i stedet for helende, kunne den gamle version forårsage mere skade end gavn.

Retinolen i Nanoils ansigtsserum er i øjeblikket den sikreste og mindst invasive form for retinol der bliver brugt til medicinale og kosmetiske formål. Den udløser ikke nogen irritationer eller rødme. I stedet hjælper den huden med at fornye og genoplive sig selv. Derudover kan retinolen, der bruges i Naoil, lindre og afslappe epidermis, så huden ser fantastisk ud om morgenen – præcis som du har det efter en lang og god nats søvn.

Vigtigt!
For at kunne levere de ønskede resultater, skal koncentrationen af retinol i et produkt være tilstrækkelig. Kun sådan kan hudcellerne transformere det til sikker og irritationsfri retinsyre.

Retinol i hudpleje: Hvorfor siges det at være farligt?

Hvorfor er nogen mennesker bange for retinol? Det skyldes primært den almindelige overbevisning, at retinol kan have en negativ virkning på huden: det kan forårsage pigmentering, misfarvning, mærker og pletter. Denne dårlige effekt kommer ganske rigtigt fa retinol, men den type retinol der blev brugt for 50 år siden. Moderne kosmetologi og medicin er avanceret nok til at udvikle en helt sikker form for retinol, der ikke behøver at blive påført to gange om dagen, som man skulle med den gamle form. Når det påføres ved sengetid, udløser det langsomt sit potentiale til at forbedre huden over det næste døgn. Derudover er det blevet bevist, at når det kombineres med vitamin C eller styrkende hyaluronsyre om morgenen, kan retinol give dig endnu flere gode effekter i hudpleje. Denne nye retinol tillader dig at lave en skræddersyet plan for genopbygning af huden, der passer præcist til dine behov. Nanoil tilbyder den nyeste teknologi indenfor retinol. Det ville være en skam hvis du ikke afprøver den!

Ansigtsserum med retinol fra Nanoil: Effekter

Den moderne version af den tidligere retinol, som ikke længere er aggressiv som originalen, kan minimere synligheden af hudens porer og forbedre hudens modstandskraft. Hvis du kæmper med rynker og slap hud, så bør du inkludere Nanoil i dit skønhedsritual om aftenen. Hvad kan din hud drage nytte af fra Nanoil Retinol Face Serum?

  • genopbygning
  • udglatning og glans
  • ingen rynker
  • ingen ujævnheder
  • fornyelse og genoplivning
  • ingen akne

Ansigtsserum med retinol fra Nanoil: Hvordan bruger man det?

Dette ansigtsserum kan bruges dagligt, ved sengetid, til renset hud efter ansigtstoner. Følg op med din natcreme. Nanoil Retinol Face Serum tilbyder din hud en effektiv støtte til at udføre alle de genopbyggende processer, der kun foregår om natten.

Ansigtsserum med retinol fra Nanoil: Afsluttende kommentarer

Der er intet andet ansigtsserum der ville være lige så effektiv og samtidig sikker for huden som Nanoil Retinol Face Serum. Dette produkt håndterer slap hud, fjerner fine linjer og eksfolierer forsigtigt døde hudceller. Retinol har en interessant funktion – jo længere det bruges, jo stærkere bliver virkningen. Det betyder at jo længere du udsætter dit ansigt for den sikre form for retinol, jo hurtigere forbedres din huds udseende og ser yngre ud. En anden positiv ting ved retinol er, at huden ikke vænner sig til det, og derfor bliver effekterne ikke udvandede efter et par måneders hyppig brug. Jo tidligere du begynder med retinol til din anti-age behandling, jo bedre for din hud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *