Dolce & Gabbanas Rosa Look 2016 kollektioner består af kosmetikprodukter, som kan hjælpe enhver kvinde med at sammensætte elegante og romantiske makeuplooks. Kollektionen byder blandt andet på: læbestift, blush, øjenskygge, eyeliner, lipliner, og neglelak. Alle produkterne i kollektionen, pånær et par undtagelser, er nuancer af pink og beige.

Dolce Matte Lipstick I Rose byder på en smuk farve. Derudover fugter den læberne, som derudover også bliver glattere og blødere. Allerede ved første brug sikrer produktet en smuk og intens farve. Takket være dens cremede konsistens er læbestiften nem at fordele på læberne. Læbestiften er udviklet til at passe perfekt til dine læber. Derudover er den sammensat på en måde som sikrer, at du kan dække læberne med et enkelt strøg. Før du tager læbestiften på bør du tegne dine læber op med Dolce & Gabbana Precision Lipliner. Først derefter bør du anvende læbestiften. Både læbestift og lipliner fås i flere nuancer af beige, pink, brun, og rød.

Dolce & Gabbana Smooth Eye Colour Quad øjenskygge er et af de andre produkter i forårskollektionen. De er hver især stærkt pigmenteret og byder på et mat eller glimtende finish. De kan både anvendes i våd og tør tilstand. Øjenskyggen holder i op til 8 timer uden at falme. Produktet findes i 16 forskellige nuancer som kan købes på dit lokale apotek. Øjenskyggerne sælges i guldpaletter med spejl og to applikatorer. Med disse øjenskygger kan du med lethed skabe klassisk, subtile looks, eller hvis du er lidt mere modig, nogle smokey eyes.

Dolce & Gabbana Intense Kohl Eye Crayon gør din øjenmakeup mere fuldendt. Blyanten er naturligvis meget blød, hvilket gør, at man nemt kan fordele produktet på huden. Produktet indeholder ikke parfume og forårsager ikke irritationer, så det kan sagtens bruges af folk med følsom hud omkring øjnene. Produktet findes i følgende nuancer: hvid, blå, brun, grå, og sort.
Dolce & Gabbana byder derudover også på Intenseyes Sort Intensity Mascara. Dette kosmetikprodukt skaber resultater som minder om falske øjenvipper. Mascaraen formår at gøre vipperne tykkere og mere krøllede. Produktet skal anvendes i en zig-zag bevægelse, hvor man starter ved basen og arbejder sig ud mod spidserne. Brug spidsen af børsten til vipperne under øjnene. Mascaraen klumper sig ikke sammen.

Dolce & Gabbana Luminous Cheek Colour blush muliggør et subtilt finish. Produktet hjælper med at give ansigtet et strålende, frisk og forynget udseende. Det indeholder små, glimtende pigmenter som highlighter huden. Kosmetikproduktet fås i 13 nuancer af pink, brun, og rød. Blush skal bruges under kindbenene i små mængder, ved hjælp af den lille børste og spejlet som hører med til produktet.

Rosa Look 2016 kollektionen byder også på Dolce & Gabbana Intense Nail Lacquer . Produktet findes i hele 41 nuancer af beige, pink, rød, violet, grøn og blå! De dækker neglenes overflade grundigt uden at skabe plamage og luftbobler. Neglelakken holder længe, skaller ikke af, og er utroligt modstandsdygtig. Nogle af Dolce & Gabbana neglelakkerne byder på brokader, som gør, at neglene kan glimte endnu mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *