Giorgio Armani Crema Nera kollektionen består af et væld af ernærende kosmetikprodukter. Kollektion er for nyligt blevet udvidet med tre nye produkter: Crema Nuda (farvecreme), Crema Nera Extreme Supreme Recovery Oil, og Aqua Pantelleria (fugtgivende balsam).

Crema Nuda farvecreme fungerer på samme måde som BB eller CC creme. Produktet anbefales til alle hudtyper og især til hud som har mistet sin naturlige glød til misfarvninger. Cremen udglatter og opfrisker og sikrer dermed et naturligt look som dækker ufuldkommenheder. Produktet kan rent faktisk erstatte foundation. Giorgio Armanis Crema Nuda findes i seks forskellige farver: Nude Glow, Light Glow, Fair Glow, Medium Glow, Warm Glow, og Deep Glow. Produktet sælges i en original krukke med en sort top. Dets konsistens er relativt flydende af en creme at være. Alligevel er det nemt at bruge og det blander sig stort set med huden med det samme. Det er som altid vigtigt, at man vælger den rigtige farve.

Crema Nera Extrema Supreme Recovery Oil er udviklet til hud som er begyndt at vise tegn på aldring. Kosmetikproduktet fugtgiver, bevarer ansigtets form, og størrer kollagen- og elastinproduktion. Produktet består af en 1 ounce flaske med pipette, så man nemt og hurtigt kan anvende cremen. Hvordan bruger man Giorgio Armanis Crema Nera Extrema Supreme Recovery Oil? Tag to eller tre dråber på håndfladen for at varme det op, da dette gør det nemmere at fordele ordentligt. Anvend produktet på ansigtet og nakken med runde bevægelser. Hold produktet væk fra øjnene.

Giorgio Armanis Acqua Pantelleria er en fugtgivende balsam som anbefales til brug på moden hud samt hud som er begyndt at vise diverse tegn på aldring. Produktet indeholder masser af mineraler fra den italienske ø Pantelleria. Derudover indeholder det også adskillige proteiner som modvirker rynker. En lille mængde balsam er nok til at genopfriske og fugtgive huden. Fordel nogle dråber Acqua Pantelleria på rent ansigt. Huden absorberer balsammen meget hurtigt og efterlader ansigtet regenereret og velernæret. For at trykke balsammen ud skal du skrue dispenserens sorte top til højre og trykke ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *