Hvis du tilhører gruppen af idealister der stadig tror at castorolie hjælper med at gro og genopbygge brynene – så lykønsker vi dig med denne urokkelige loyalitet. Det er dog værd at udfordre stereotyperne af og til, og overveje sin tilgang til hår- og kropspleje. Udviklingen af kosmetik og kosmetologi får os til at løfte barrieren endnu højere når det angår effektiviteten af skønhedsprodukter og deres komposition. Derfor er vi mere end glade for at annoncere at indenfor feltet af øjenbrynspleje, er den bedste lige blevet lavet. Sig goddag til: Nanobrow øjenbrynsserum!

Øjenbrynsserum – hvad er det og hvorfor er det blevet til?

Det er utroligt simpelt, øjenbrynsserum blev lavet for endelig at give os et EFFEKTIVT produkt der forbedrer tykkelsen af bryn og stimulerer deres vækstproces. Et produkt der faktisk virker og ikke er placebo (ja, dette er endnu et stik mod castorolie).

Øjenbrynsserum er et produkt der kun er rettet mod øjenbryn og deres behov. Derfor virker det perfekt og håndterer helt perfekt alle problemer som disse hår kan støde på. Af denne årsag, anerkendes dette skønhedsprodukt som en effektiv kur mod:

 • tynde øjenbryn
 • sparsomme øjenbryn
 • overplukkede øjenbryn
 • øjenbryn der ikke vil vokse
 • tørre og lyse øjenbryn
 • øjenbryn der falder meget ud

Hvordan vælger man en god øjenbrynsserum?

Når man leder efter en god øjenbrynsserum, så følg et par vigtige kritier. Husk derfor altid:

 1. Effekt på udseende
 2. Komposition
 3. Effektivitet
 4. Pris
 5. Hurtighed

Hvilket øjenbrynsserum er det bedste?

Anmeldelser fra vloggere, bloggere og talrige sejre i ranglister af kosmetik taler alle det samme sprog: Nanobrow er et øjenvippeserum der er anerkendt for at være det bedste produkt af sin art. Dens virkning er ubesejret, effekterne produceres hurtigt og prisen er rimelig når man sammenligner med kvalitet, effektivitet og hurtighed.

Nanobrow er lig med nye bryn på en måned! Serummet påvirker øjenbrynenes hårsække og stimulerer dem til mere effektivt arbejde. Det genopbygger og hjælper hårsækkene med at rodfæste sig i hårenes follikler. Som konsekvens, stopper øjenbrynene med at falde ud i overdreven grad.

Nanobrow er en veludviklet komposition der sikrer præcision ved virkning og effektivitet. Succes med pleje af øjenbryn er garanteret!

Nanobrow øjenbrynsserum – Gode sider

 • effektivt, det er nemt at påføre, hurtigt absorberet af huden
 • sikker, testet af dermatologer
 • det kan forbedre brynets tilstand på blot to uge
 • de første hår bemærkes efter en måned siden første påføring
 • brynene bliver tykkere efter halvanden måned
 • hjælper med at rette formen på øjenbrynene
 • beriger bryn med et nyt, perfekt look
 • fugter og genopbygger skadede bryn
 • forebygger tab af øjenbryn

Nanobrow øjenbrynsserum – Dårlige sider

 • er ikke den billigste på markedet
 • nemt at spilde hvis proppen ikke er skruet tæt

Nanobrow øjenbrynsserum – Meninger og anmeldelser

Nanobrow er et produkt der anbefales af tusindvis af tilfredse kvinder og mænd. Det er en kur mod alle problemer der påvirker øjenbryn. Dette serum tillader komplet genopbygning af øjenbryn indenfor omkring en måned. Det forstærker og plejer håret, som allerede vokser på brynbenet.

Det bliver et utroligt vigtigt produkt der stemmer overens med de dominerende make-up trends, som er tykke og klart fremhævede øjenbryn. Det er værd at investere nogle penge i det og lad de professionelle – Nanobrow – gøre resten. Tykke bryn kan fjerne år af ansigtet så vi kan se yngre ud end vi er. Sådanne velformede bryn tilføjer charme til vores ansigt, gør det mere feminint og fremme skønheden af øjnene.

Derefter så lad castorolie behandle hår og negle. For at give dine bryn professionel pleje derhjemme, så vælg Nanobrow – en idiotsikker metode til at få fantastiske øjenbryn.

22 kommentarer “Glem castorolie – Nanobrow er den bedste øjenbrynsserum!”

 1. Lisbet

  Jeg har den, bruger den, og anbefaler den 🙂 Den virker godt, selv på sparsomme øjenbryn (som mine) og styrker dem ved hvert brug. Elsker den!! 🙂

  Svar
 2. Sylvia

  Hvor meget?

  Svar
 3. Hindbær

  Jeg er glad for mine bryn men jeg vil give den til en ven 😉

  Svar
 4. Vanessa

  hvis du ikke lukker flasken helt korekt så spilder man.. havd er det for en fejl? Det er da en selvfølge

  Svar
  • sommerfugl_28

   Min øjenvippeserum blev spildt men jeg havde en forkert tube og det var ikke en almindelig fejl!

   Svar
 5. Annelise

  jeg er på anden måned nu og effekten er god. Havde aldrig forestillet mig sådan en forskel. Øjenbryn er mørkere og dyrere. Anbefaler den helt sikkert!

  Svar
 6. Patricia

  Jeg blev også positivt overrasket over effekterne <3

  Svar
 7. Linda

  Jeg elsker alle slags vippe og brynbalsammer og der er ingen bedre end Nanobrow – og jeg har brugt mange produkter. Nogle giver ingen effekter, andre meget langsomme, nogle er ikke pengene værd da prisen ikke kan svare sig og kvaliteten er dårlig. Så er der Nanobrow der har alt perfekt, elsker den!

  Svar
  • Magdalene

   Nanobrow er desværre ikke en af de billige

   Svar
   • Sandra

    Jeg tror at de her ingredienser gør det prisen værd

    Svar
 8. Marie

  jeg brugte to forskellige balsammer før og ingen gav mig resultater som den her. Fantastisk produkt

  Svar
 9. Viola_T

  Jeg stødte på Nanobrow da min yndlingsvlogger anbefalede den og hun tager aldrig fejl og anbefalede det helt perfekte: Nanobrow viste mig hvad den kan gøre på 3 uger, fedt produkter!

  Svar
 10. Kari

  Nanobrow er ikke dyrt når du sammenligner det med andre øjenbrynsprodukter og derudover er der rabatter på den officielle hjemmeside når du køber mere end en. jeg køber den altid med mine veninder, og den virker perfekt!

  Svar
 11. Mai

  For sådan en virkning vil jeg betale hvad som helst. Jeg bruger nogle meget dyrere versioner der er langt værre – du ved hvad jeg mener 🙂

  Svar
 12. Michelle

  god artikel, må teste serummmet 🙂

  Svar
 13. Lucia

  jeg ville også elske at se effekterne på mine bryn 🙂

  Svar
 14. neon

  Jeg læste alle anmeldelser og jeg tror det er på tide at bestille. Det bliver min fødselsdagsgave. Håber den virker 😀 😀

  Svar
 15. Sigrid

  castorolie er bedst til øjenbryn!

  Svar
  • Marianne26

   jeg har brugt castorolie i seks måneder og der er ikke sket noget specielt :/

   Svar
   • Mattie

    Brugte også castorolie, en billig fra apoteket og mine bryn voksede slet ikke men blev stærkere. Jeg ventede i vild lang tid på at se effekter med castorolie

    Svar
 16. Vigga

  Jeg plukkede mine bryn i årevis og nu vil de ikke vokse tilbage. Jeg leder efter en mirakelkur til at få dem tilbage for jeg har ikke lyst til at bruge permanent make-up.

  Svar
 17. Elisa

  Fik den som gave. Jeg blev ret overrasket men mine øjenbryn er pæne nu. Jeg troede ikke på at det her serum vil virke og brugte det uden forventninger

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *