Alle og enhver som bruger makeup kan give mig ret i, at det tager tid. Heldigvis findes der et væld af makeuptips og tricks som gør livet lidt nemmere, så læs videre for at finde ud af hvordan du anvender falske øjenvipper, renser dine makeupbørster, og får fuld kontrol over dit hår.

Hvordan anvender man falske vipper?

Det kan være svært at sætte falske øjenvippe på ordentligt og der er mange ubehagelige konsekvenser. Det kan for eksempel være svært at hive i dem så de sætter sig ordentligt. Nogle gange sætter de sig fast på den ene side men vælger at stikke ud i den anden. Hvad kan man gøre? Klip de falske øjenvipper i to-tre stykker og sæt dem på hver for sig. Husk, at alle stykkerne skal være så tæt på hinanden som muligt. Brug individuelle vipper om nødvendigt.

Sådan tager du kontrol over dit hår

Babyhåret som vokser langs hårlinjen er ikke ligeså nemt at arbejde med som det lange hår på resten af hovedet. Hvis du gerne vil børste dem skal du bruge en gammel, ren tandbørste med lidt hårspray. Mange kvinder døjer også med at skulle vedligeholde deres krøller. Det kan man gøre på to forskellige måder. Den nemmeste løsning er at sprøjte lidt hårspray på hånden og så rede krøllerne igennem med fingrene, men man kan naturligvis også vælge den mere indviklede, tidskrævende løsning. Anvend lidt styling gel på håret og læn dig derefter over en skål med varmt vand. Håret styrkes af dampen fra det varme vand.

Hvad gør man med overskydende øjenskygge?

Hvis du ikke vil have pudder der hvor din øjenskygge er faldet af kan du bare fjerne det med lidt tape. Bind tapen rundt om dine fingre og brug den klæbrige side til at fange det løse pudder. Du kan bruge den samme teknik til overskydende øjenskygge på øjenlåget, især når du ikke har fået blandet farverne ordentligt sammen eller du har brugt for meget øjenskygge. Noget andet du kan bruge tape til er at rengøre dine makeupbørster. Brug en glidende bevægelse med tapen over børsten for at rense den for kosmetikprodukter og støv. Hvilke slags makeuptricks bruger du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *