Du har brug for mere end én børste

Virker det som en mærkelig regel? Det burde det ikke. Du har sikkert lagt mærke til, at din kosmetolog har et stort udvalg af makeupbørster i forskellige størrelser og former. Kosmetologen bruger de forskellige børster til at anvende og blande øjenskygger, men du behøver ikke selv købe et kæmpestort udvalg af makeupbørster. Det er nok med fire. En flad børste til at fordele øjenskygge på øjenlåget, hvor det er vigtigt, at størrelsen passer til formen. Derudover skal du bruge en børste til at tegne streger på dine øjenlåg med eeyeliner, hvor det er vigtigt, at børsten er flad og spids. En anden vigtig børste er en børste med en rund spids, som gør det nemt at blande øjenskygger sammen. Sidst men ikke mindst skal du have en rund børste til over øjenæblet.

Brug af våde øjenskygger

De fleste kvinder kender ikke til dette makeuptrick som skaber fantastiske resultater ved at gøre farverne mere intense. Ved at bruge våd øjenskygge ender du med et langt bedre resultat end hvis du vælger at bruge løs øjenskygge. Teknikken kan også anvendes med brokader og highlightere. Cremet øjenskygge kan dog blive flydende og skabe flere problemer end det er værd, så det er vigtigt, at man lærer at bruge våd øjenskygge ordentligt. Fugtiggør din børste og dyp den i skyggen. Derfra skal du bare gøre som du plejer.

Husk altid eyeliner

Du kan forbedre ethvert makeuplook med en mat eyeliner. Stregen behøver ikke være præcis, da den alligevel skal blendes sammen med øjenskyggen. De bedste resultater opstår ved brug af sort eller brun eyeliner, da disse to farver ser godt ud selv med lyse øjenskygger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *