En god anti-rødme ansigtsserum bør være effektiv til at gøre karsprængninger mindre synlige og styrke huden. Desværre er der kun få tilgængelige produkter, der kan gøre det. Du kan stoppe din søgning nu, fordi vi har samlet de 5 bedste serummer til hud med couperose i dagens indlæg. De vil give dig et sundere og smukkere ansigt.

Hvordan plejer man hud, der har tendens til rødme og udvidede kapillærer?

Hud med couperose er speciel, fordi dets udseende påvirkes både af daglig hudpleje og mange eksterne faktorer. For at holde den sund og fejlfri bør du:

  • drikke mindst to liter vand hver dag
  • undgå cigaretter og alkohol
  • spise flere grøntsager og frugter
  • vælge en mild rens, dedikeret til rosacea-plaget hud
  • bruge et eksfolierende produkt maksimalt én gang om ugen
  • påfør SPF 30 eller SPF 50 creme hver dag
  • bruge et anti-rødme ansigtsserum hyppigt

Serum er produktet, der har en stor påvirkning på hudens sundhed, da det kommer dybt ind i huden for at forstærke svage kapillærer. Ved at gøre sådan, mindsker det irritationer og giver omgående lindring. Hvad med den bedste anti-rødme ansigtsserum? Du vil finde den nedenunder.

Opsummering af TOP 5 Anti-Rødme Ansigtsserummer

Under udvælgelsen af produkterne, lagde vi vægt på ingredienslisten samt resultater i det korte og lange løb. Prisen, flaskestørrelse og tilgængelighed var også vigtigt. Det er sådan vores TOP 5 over serummer opstod. Se hvilken der viser sig at være bedst.

1. Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum viser sig at være uovertruffen. Den fantastiske formel, gode resultater og pris fik den ind på toppen af vores rangliste. Serummets bedste egenskaber er reduktion af rødme, hyperpigmentering og synlige blodkar. Buckeye-ekstrakt gør det muligt at forsegle blodkarrene. Serummet styrker hudens barriere og håndterer også ujævn hudtone. En naturlig antioxidant (Boerhavia Diffusa rodekstrakt) giver et mere ungdommeligt ansigt da det hæmmer aldringsprocesser. Andre ingredienser, såsom linde og cypress ekstrakt, lindrer huden og fugter den. Serummet kan bruges op til to gange om dagen og holder længe (vi får 50 ml til en god pris). For at få mere information, så gå ind på den officielle butik på www.nanoil.dk

2. Olehenriksen Truth Serum 

Det virker godt, ikke kun for folk der lider af rosacea, men også dem, hvis hud er overdrevet tør eller træt. Det kan bruges om morgenen eller om aftenen. Olehenriksen Truth Serum er et super godt valg under make-up og virker som en primer der booster og giver en naturlig glød. Hyaluronsyre hydrerer huden mens aloe juice lindrer irriteret hud og beskytter den mod eksterne forhold. Brugerne elsker den opfriskende duft, som skyldes citrus i formlen. Serummet er ret tykt, så du skal påføre det generøst mens flasken kun har 30 ml.

3. Origins Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum

Et lindrende hudserum fra Origins rangeres en smule lavere. Som navnet antyder, så er svampe – reishi – basisingrediensen, der effektivt minimerer alle tegn på hyperpigmentering eller inflammation. Ved at bruge serummet hyppigt, gør du ansigtet mere jævnt og mindre sensitivt til eksterne faktorer. Visse anmeldere er ligeglade med den intense duft, mens andre siger, at det er besværligt.Det gode er, at vi kan vælge mellem tre størrelser: 30, 50 og 100 ml.

4. Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe

Det virker til at være et godt valg for hud, som både er moden og har tendens til rosacea. Omhyggeligt udvalgte ingredienser styrker ikke kun kapillærerne, men hæmmer også hudens aldring. Ujævn hudtone bliver repareret, mens fine linjer bliver blødere. Flasken holder længe, da du kan skal bruge tre dråber for at dække hele ansigtet og halsen. producenten forsikrer om, at det er en god make-up primer, men nogle brugere er uenige og siger, at det er for længe om at synke ind og efterlader fedtede mærker. Det er stadig et perfekt natteserum.

5. Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Re.Pair Serum

Et ansigtsserum fra Dr. Jart+ virker godt på sensitiv og couperose-plaget hud. Det lindrer irriteret hud og mindsker rødme med det samme. Når det gælder langvarige effekter, så styrker det hudens beskyttende barriere og reducerer hypersensitivitet til eksterne faktorer takket være Gotu kola, der er inkluderet i formlen. På den anden side er panthenol tilføjet for at fugte huden i dybden og låse vandet inde. Hvad angår synlige blodkar eller rødmossethed, så er det ikke så effektivt som de førnævnte produkter. Dr. Jart+ Cicapair Tiger Grass Re.Pair Serum er cremet og har en grønlig farve, der hurtigt falmer. Serummet har 30 ml og er en af de billigste i vores opsummering.