Er masser af synlige blodårer, tynd hud og rødme almindeligt for dig? Hvis ja, så er det muligt at du har hud med couperose. De dårlige nyheder er, at selv de mest almindelige hudplejeprodukter ikke er særlig gode til denne hudtype, primært fordi de skaber irritation. På den anden side, er der dog heldigvis nogle skjulte juveler – og blandt dem finder du Nanoil Anti-Redness Face Serum – som ved hvordan hud med couperose skal plejes.

Selvom hud med couperose primært bestemmes af gener, kan du påvirke hvordan hud føles og ser ud.

Hvad er dårligt for hud med couperose?

 • Påføring af for hårde rensemidler
 • Hurtige temperatursvingninger
 • For mange timer i lokaler med aircondition
 • Alkohol
 • Krydret mad
 • Fysiske anstrengelser

Som man nemt kan se, er der masser af faktorer, der gør huden endnu mere irriteret end normalt. Heldigvis er der flere ting der kan hjælpe med at berolige huden. Vi har spurgt en hudspecialist hvad der hjælper på hud med couperose, og hun nævnte disse faktorer:

 • Påføring af mild kosmetik
 • De rette behandlinger til huden
 • Brug af solbeskyttelse
 • En sund kost rig på grøntsager og frugt

Den første ting på listen virker til at være vigtigst, da hudplejeprodukter har en direkte påvirkning på hudens udseende.

topbedømt anti-rødme ansigtsserum Nanoil

Nanoil Anti-Redness Face Serum: Lavet til hud med couperose

INGREDIENSER Den første iøjnefaldende ting er den korte ingrediensliste. Producenten følger helt klart ideen om “jo færre ingredienser jo bedre”. Det betyder, at der ikke er plads til unødvendige konserveringsstoffer eller farvestoffer. Basisingrediensen er vand, ikke olie, som ellers er almindeligt for ansigtsserummer. Det er et stort plus, for olier anbefles ikke til behandlinger af hud med couperose. Nøgleingredienserne i Nanoil Anti-Redness Face Serum er følgende planteekstrakter:

 • Lindetræ
 • Cypresstræ
 • Valnøddebark
 • Boerhaavia Diffusa-rod

Når de sættes sammen, leverer de en lang række fordele, såsom genopfyldning af vand og næringsstoffer til huden. Derudover bekæmper serummet frie radikaler og forhindrer inflammation, som er almindeligt for hud med couperose. Men vigtigst af alt, så beskytter disse planteekstrakter mod den irritation, som følsom hud ellers let kan påvirkes af. Når det absorberes helt, kan serummet nå ind til kapillærerne og gøre dem stærkere og mere elastiske.

PÅFØRING Her er en kort guide til at bruge Nanoil Anti-Redness Face Serum korrekt.

Hvilken tid på året? Sæsonen er ligegyldig, for Nanoil face serum er sikker at bruge i løbet af hele året.

Hvilken tid på dagen? Serummet kan inkluderes i hudrutiner både om morgenen og aftenen. Hvis du påfører Nanoil-serummet om morgenen, er du sikker på, at huden er beroliget og beskyttet hele dagen. Når det bruges ved sengetid, kan serummet trænge dybt ind i huden og arbejde indefra. Der er ingen bivirkninger ved at bruge Nanoils ansigtsserum to gange om dagen.

Hvordan bør serummet påføres? Først skal huden forberedes på serummet, så den skal renses og tørres med en toner. Herefter kan du bruge pipetten til at lægge et par dråber af serummet på ansigtet, halsen og brystet. Fordel produktet jævnt og masser det forsigtigt ind i huden. Det tager et par sekunder før huden absorberer serummet helt.

Hvad skal man bagefter? Det er vigtigt at følge op med en ansigtscreme med en kosmetisk olie. Så kan du sikre, at planteekstrakterne der leveres med Nanoil låses inde i huden.

EFFEKTER Nu til den vigtigste del – resultaterne som Nanoil Anti-Redness Face Serum kan levere.

Omgående effekter: Følelse af lindring, højere tolerance og resistens overfor eksterne faktorer, mindre irritation.

Langtidsholdbare effekter: Lysning af misfarvninger, reduktion af rødme i ansigtet og karsprængninger, smidigere hud, anti-age beskyttelse

Som man klart kan se, er Nanoil Anti-Redness Face Serum et produkt lavet til hud med couperose. I stedet for at forårsage irritation, giver det omgående lindring og leverer hurtige effekter. Derudover er påføringen super nem. Hvis du ikke har denne lindrende ansigtsserum endnu, men gerne vil give den et forsøg, så besøg nanoil.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *