Blandt Inglots sminkeprodukter findes der mange som kan støtte din hverdagsmakeup. Mærket byder på et stort udvalg af farverige kosmetikprodukter, heriblandt Eyeshadow Keeper. Hvad er det særlige ved dette produkt? Er basen overhovedet effektiv?

Eyeshadow Keeper sælges i en elegant sort tube som er meget nem at bruge. Tuben byder på 10 ml produkt, som er udviklet til at forlænge din øjenmakeups levetid. Basen har en lys beige farve, men bliver gennemsigtig når det fordeles på øjenlåget. Du kan anvende basen med en børste, svamp, applikator, eller finger.

Hvad er det der gør, at øjenskyggen virker?

Eyeshadow Keeper matcher din hud helt perfekt, så den bliver helt usynlig. Produktet hjælper med at skjule misfarvninger rundt om øjnene, uanset om der er tale om blå mærker eller generel rødhed. Det er et produkt som er udviklet til at blive absorberet og danne et tyndt lag som absorberer øjenskygge. På denne måde holder ens øjenskygge betydeligt længere.

Hvordan virker produktet?

  • byder på langvarige resultater;
  • fremhæver øjenskyggens farve;
  • gør det nemmere at bruge løs og presset øjenskygge;
  • tilpasser sig hudens struktur og binder øjenskygge.

Hvilke resultater kan man forvente?

Ved at bruge Inglots Eyeshadow Keeper gør du det muligt at lægge perfekt makeup. Basen er effektiv og nem at bruge, uanset hvilke øjenskygger du bruger ovenpå. Eyeshadow Keeper fremhæver både subtil og tydelig øjenmakeup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *