MAC Cosmetics er et yndlingsmærke blandt kvinder verden over, mest af alt fordi deres produkter er fantastisk kvalitet. Det eksklusive mærke har for nyligt lanceret en ny kollektion til deres fans: Faerie Whispers limited edition – den mest eventyrlige makeup på markedet!

Faerie Whispers Collection

Hvilken kvinde har ikke drømt om at være med i et eventyr? Denne limited edition kollektion fra MAC er inspireret af feer og kan få enhver til at glemme hverdagen for en stund. Hvad forbinder vi feer med? Disse levende skabninger er flirtende, dækket med magiske farver, og utroligt delikate. Det samme er sandt for MACs Faerie Whispers kollektion.

Eventyrlig makeup

Faerie Whispers fra MAC Cosmetics er en kollektion inspireret af verdens eventyr og feernes skrøbelighed. Hvilke produkter har Faerie Whispers kollektionen at byde på? De er allesammen fantastiske!

  1. Palet med både intense og subtile farver.
  2. Kosmetikprodukter som skaber enestående resultater.
  3. Mat og glimtende finish.
  4. Produkter som gør dine eventyrdrømme til virkelighed.

Limited Edition

MAC fans vil blive glade for at høre, at produkterne i Faerie Whispers kollektionen ikke normalt tilbydes i MAC samlingen. Det er en gave til de ægte samlere. Faerie Whispers er en række eventyrlige kosmetikprodukter som til hver en tid vil imponere med kvalitet.

De mest fantastiske produkt i kollektionen er Foiled Shadow som byder på enten et mat eller glimtende finish som man kan bruge til at skabe det perfekte look. Faerie Whispers byder derudover også på metallisk læbelak, perlefarvet læbestift, highlightende blush og pudder, og enestående børster. Der er virkelig tale om fantastiske produkter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *