Drømmen om lange, fyldige vipper er ofte uopnåelig. Mange kvinder gider ikke bruge tid på at lægge øjenmakeup, der ofte er utilfredsstillende på trods af den store indsats. Derfor er det en god idé at se lidt nærmere på Nanolash Lash Lift Kit. Det giver dig mulighed for at forvandle dit blik uden at forlade huset.

Hvad er Nanolash Lash Lift Kit?

Det er ikke alle, der er til semipermanente extensions. Jo længere de styles, jo svagere og kortere bliver vipperne. Alternativet er daglig makeup og brug af en lash curler, og det tager masser af tid. Nanolash Lash Lift Kit til hjemmelaminering er en innovativ løsning.

Hvad er det for et produkt? Den nemmeste forklaring er, at det er et premium kvalitets-kit til professionelle vippe-artister og helt normale mennesker. Sættet indeholder:

  • laminerings- og lifting-produkter: Lift – Step 1, Fix – Step 2, Keratin Booster – Step 3;
  • Lash Lift-lim: 5 milliliter lim til at sætte silikone-stængerne fast;
  • silikone-stænger: sæt med 3 sæt i størrelserne S til L;
  • andet tilbehør, der bruges under behandlingen.

Takket være dette sæt fra Nanolash, er det utroligt nemt at lave et lash lift derhjemme med tilfredsstillende resultater. Hvis du vil have bevis på, at det virker, kan du læse kundeanmeldelserne. De er alle positive.

Lash lift- og lamineringskit fra Nanolash

Hvordan bruger man Nanolash Lash Lift Kit?

Dette lash lift- og lamineringskit fra Nanolash bør ikke skabe store problemer ved brug. Selv uden erfaring indenfor hjemmelaminering er processen til at overskue. Det eneste du skal huske, er at forberede vipperne ordentligt, inden du starter behandlingen. De skal renses og tørres grundigt.

Derefter sætter du silikone-stængerne i den valgte størrelse fast med den inkluderede lim, og påfører de relevante lamineringsprodukter. De har hver især et tal, der fortæller i hvilken rækkefølge, de skal bruges. Husk at:

  • hvert produkt skal anvendes ca. 1 millimeter fra vippelinjen;
  • du skal rede opad med applikatoren;
  • hvert produkt skal sidde i ca. 7–10 minutter;
  • det forrige produkt skal fjernes, inden du påfører det næste.
Hvordan bruger man Nanolash Lash Lift Kit

Hvem kan med fordel bruge Nanolash Lash Lift Kit?

Det virker måske som om laminering er noget, der kun kan laves af professionelle vippe-artister. Men Nanolash overrasker igen og igen! Dette lash lift- og lamineringskit er lavet til alle.

Produktet kan med fordel bruges af folk med tynde, uregerlige vipper. Derudover er det også effektivt mod kedelige vipper uden volumen. Produkterne i dette Nanolash kit er lavet med naturlige ingredienser, der regenerer vipperne i dybden.

I samarbejde med ordentlig pleje af vipperne, kan laminering skabe de bedste resultater. Nanolash Lash Lift Kit er et sundt produkt. Ikke nok med, at det giver lange, fyldige og bukkede vipper, så har det også en regenererende effekt.

Laminer dine vipper derhjemme med Nanolash – resume

Drømmen om smukke vipper, der fremhæver øjnene, kan nu gå i opfyldelse. Nanolash Lash Lift Kit er en løsning til alle kvinder. Med få nemme skridt kan du selv udføre en ikke-invasiv behandling af dine vipper, der transformerer dit blik 100%.

Ikke nok med at løsningen er hurtig, så er den også budgetvenlig. Dette kit indeholder 10 poser med produkter, så du kan foretage op til 10 lamineringer. Udforsk produktet, og lad din livslange drøm om lange, fyldige naturlige øjenvipper gå i opfyldelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *