Estée Lauder har lanceret en ny kollektion af produkter til ansigtspleje: Resilience Lift. Denne nye kollektion byder på udstrålingsolie, ansigtscreme og nakkecreme med faktor 15, øjencreme, og farvet kompaktcreme. Alle produkter kan kendes ved deres pink krukker og flasker med gyldne låg. Foundation cremen sælges dog i en blå boks.

Kosmetikprodukterne i Estée Lauders Resilience Lift kollektion er udviklet til kvinder med moden hud som er begyndt at vise tegn på aldring, såsom rynker, prikker, og misfarvninger. Alle produkter er klinisk testede og brug resulterer hverken i udbrud af akne eller hudorme. Produkternes primære funktion er at fugtgive huden og give den bedst mulige pleje. Formålet er, at forbedre hudens tilstand ved at udglatte rynker og rette op på misfarvninger. Estée Lauders produkter sikrer, at hudens farve bliver jævn og at dens tekstur forbedres synligt. Produkterne hjælper med at fornye niveauerne af kollagen og elastin i huens dybde. Derudovr reducerer de synligheden af mørke rande og hævelser rundt om øjnene, samt beskytter huden mod solstråler og forurening.

Cremerne og olien i Resilience Lift kollektionen skal anvendes på ren og tør ansigtshud. Du kan anvende produkterne to gange om dagen: om morgenen før du tager makeup på og om aftenen efter din normale hudplejningsrutine. Brug en lille mængde, uanset hvilket produkt du bruger, og masser det ind i huden med runde bevægelser indtil det er absorberet. Det anbefales derudover også at massere øjnene og panden for at øge blodcirkulationen til hudcellerne. Dette hjælper med at udglatte huden og øge absorberingshastigheden af de ernærende ingredienser i produkterne.

Foundation cremen i Resilience Lift kollektionen skiller sig ud fra de andre produkter. Denne foundation kan sagtens afløse en standard foundation, da den dækker hudens ufuldkommenheder og retter op på misfarvninger på en lignende måde. Cremen sælges i en kompakt blå boks med et spejl, cremen, og en applikatorbørste. Cremen kan købes i fire forskellige farver: Linen, Ivory Beige, Pale Almond, og Biscuit . Produktet er klinisk testet og forårsager ikke udbrud af hudorme. Cremen kan både anvendes af folk med allergier og folk med sart hud. Derudover hjælper cremen også med at beskytte huden mod solens stråler – den indeholder nemlig faktor 15 solcreme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *