Det går naturligvis ikke vores opmærksomhed forbi, at designere og makeupartistere som arbejder for Chanel gerne prøver at overraske til hver eneste catwalk. Spring Changel showet under Paris Fashion Week var ingen undtagelse. Showet introducerede nemlig forårets trend: det ternede øjenlåg.

Resultater med et enkelt penselstrøg

Makeupartisten bag dette års Chanel catwalk looks var Tom Pecheux, som ofte arbejder sammen med det velkendte modehus. Artisten fremviste has udgave af det ikonske mønster under Paris Fashion Week. Han brugte nogle af de yngste stjerner, såsom Gigi Hadid, Kendall Jenner, og Lindsay Wixson. Et ternet, gråt mønster er et fuldkomment originalt look og det eneste Pecheux skulle bruge var øjenskygge, stencil, og børster.

Fra håndtaske til ansigt

Inspirationen bag dette look var naturligvis den ikoniske Chanel 2.55 taske, som alle genkender. Den sorte, quiltede clutch er kendt verden over for sit elegante design. Det er præcis dette mønster Pecheux valgte at overføre til modellernes øjenlåg. Der er jo ingen som har sagt, at det quiltede mønster kun kan bruges til håndtasker. De sorte tern minder lidt om en bikage og det tvedimensionelle look er derfor imponerende enkelt og effektivt.

Ternet makeup ligesom Chanel modellerne

Til Paris Fashion Week i år havde modellerne de sorte farver på, men der var naturligvis ingen regel om, at man ikke kunne genskabe looket på sin egen måde. Det vigtigste er, at man anvender en base for at udligne øjenlågets teint. Basen virker ligesom lim på øjenlåget. Det ternede mønster kan genskabes med hjælp af stencil. Nuancerne skal være stærkt pigmenterede så resultatet er intenst efter første lag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *