Sheet masker leverer masser af fordele for huden. Udover at øge væskeniveauet, forsyner de huden med ingredienser, der er essentielle for genopfyldning af lipider i den naturlige lipid-barriere. Hvad er andre fordele ved sheet masker og hvordan bruges de trin for trin?

Sheet masker – fordele

Der er masser af fordele ved sheet masker – udover at levere fugt og formidle hurtig optagning af aktive ingredienser. For det første er de enormt gode, når man rejser eller på dagen før en stor begivenhed. De er effektiv nødhjælp for huden på sommerferier eller umiddelbart før en stor fest. Takket være sheet masker får huden sit sunde og strålende udseende tilbage. Det er endnu en fordel, at den er nem at bruge, og den er nemmere at tage på, når man er ude og rejse. Du behøver ikke selv at blande ingredienserne, masken kan bruges lige ud af pakken. Desuden vil den ikke dryppe fra ansigtet, snavse tøjet eller skulle skylles af. Det er det, der gør sheet masker ekstra hygiejniske.

Den afslappende virkning er endnu en fordel. Det øjeblik du kommer den på huden, føles den behageligt kølig, hvorefter den føles afslappende og regenererende. Sheet masker føles dejligt på huden og giver den værdifulde vitaminer og mineraler.

Det store udvalg er endnu en god grund til at prøve sheet masker. Du kan vælge dem at efter din hudtype, eventuelle hudproblemer eller endda efter årstid.

Sådan påfører du sheet masker trin for trin

Sheet masker bør bruges ifølge det koreanske hudplejeritual, nemlig efter ansigtet renses to gange – først med olie og derefter med vaskegel – og efter brug af skintonic.

Begynd  behandlingen ved at åbne pakken og tage masken ud. Du kan dække dig med et håndklæde i tilfælde af, at masken drypper med det serum, den er gennemblødt i. Derefter skal du tjekke, om der er plastikfilm på masken. Hvis der er det, tages den af, og masken placeres, så hullerne til øjne, næse og læber er på rette sted. Smør du resten af serummet på nakken, skuldrene og hænderne. Lad masken sidde så længe som fabrikanten anviser – det er som regel 20-30 minutter. Derefter tager du masken af og smider den væk. Tør ikke serummet af, det skal du lade sidde, så det absorberes. Til slut skal du følge op med fugtighedscreme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *