Makeupfjerning er en vigtig del af enhver hudplejningsrutine. Alle kosmetikprodukter bør fjernes så huden kan trække vejret ordentligt, men mange kvinder vælger at bruge forkerte produkter eller gnide for hårdt på huden, hvilket resulterer i irritationer, hudorme, og tør hed. Det eneste du skal bruge er naturlige kosmetikprodukter og nye rutiner.

Klassiske metoder

Det er efterhånden blevet meget populært at pleje huden med naturlige kosmetikprodukter og metoder fordi økologiske produkter ikke forårsager hudirritationer. De plejer huden ordentligt og byder på det bedste naturen har at byde på. Dog er der naturligvis undtagelser. Folk med allergier og sensitiv hud bør føre sig forsigtigt frem. Klassiske produkter som fjerner makeup forårsager ofte irritationer og tørhed. Derudover indeholder se også SLS, parabener, alkohol, og tunge olieingredienser. Ved at gnide for hårdt i ansigtet kan man forårsage skader og ved at fjerne øjenmakeup forkert kan man svække øjenvipperne.

Naturlige metoder

Den mest populære metode er OCM (Oil Cleansing Method.) Denne metode renser huden med den rette mængde olie og fokuserer på at fjerne overskydende sebum og andre forurenende elementer på hudens overflade. Olierne opløser snavs og kosmetikprodukter. Derudover ernærer det huden. OCM anbefales til brug på alle hudtyper.

Derudover er det også populært at fjerne makeup med Aleppo sæbe og pleje huden på denne måde. Sæben indeholder grøntsagsbaserede ingredienser men byder alligevel på samme egenskaber som klassisk sæbe. Produktet er håndlavet og anbefales til brug på alle hudtyper. Aleppo sæbe skummes og anvendes derefter til at rense ansigtet med køligt vand.

Handsker til makeupfjerning er efterhånden også blevet meget populære. De dækkes med bløde fibre som hjælper med at fjerne makeup og forurenende elementer. Den eneste ulempe ved disse handsker er, at de skal vaskes og tørres efter brug og ikke kan bruges i mere end to måneder inden de skal erstattes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *