Eyeliner er et af de mest populære makeupprodukter. På denne årstid er det meget populært at bruge tykke, farverige streger langs øjenbrynenes kanter. På trods af nuværende trends er professionelle makeupartister dog stadig forelskede i det klassiske katteøjne look, så hvordan opnår man dette klassiske look?

Katteøjne er en klassiker som passer perfekt til rød læbestift, elegant hår, og enkelt tøj. Det er et utroligt effektivt look som kan ændre hele dit udseende. Det passer godt til alle kvinder, så længe man skaber ordentlige, symmetriske streger i samme stil som oldtidens egyptere gjorde det. Denne slags makeup forbindes ofte med Cleopatra. Egyptiske kvinder skabte katteøjne med kajal – en naturlig, sort farve. Denne metode er stadig populær i dagens verden, så lad os begynde at dyppe tæerne i teknikken bag katteøjne.

Først og fremmest bør du forberede din hud. Anvend en makeupbase eller et mat / gennemsigtigt pudder på øjenlågene og skab derefter smokey eyes. Hvis du ikke helt har fundet ud af hvordan man laver smokey eyes kan du også bare tegne en streg på vippelinjen uden at indblande øjenskygge. Brug en sort eller mørkebrun eyeliner til at tegne en streg langs vippelinjen over øjnene. Stregen skal tegnes udad, mod tindingerne. Vingerne skal være ret længe. Tegn en lignende streg under øjnene og sammensæt den med stregen over øjet. Udfyld derefter tomrummet mellem de to streger. Brug til sidst et lag mascara for at fuldende looket.

Du kan med fordel bruge en blød, sort blyant istedet for eyeliner. Dette produkt er nemmere at fordele på huden og er nemmere at blande sammen med øjenskygge. Har du allerede mestret katteøjne kunsten kan du prøve dig frem med lookets brokademodparter. Hvis looket er lidt for indviklet kan du tegne prikker langs vippelinjerne og udfylde hullerne et af gangen for at opnå den perfekte, lige streg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *