Foråret er lige rundt om hjørnet. Snart er det tid til at gemme jakker, halstørklæder, og hatte væk bagerst i skabet, til fordel for kjoler, toppe, og korte nederdele. Men før vi kan fejre foråret og vores garderobeopgradering skal vi lære lidt om kropspleje.

Karsprængninger skal bearbejdes inden foråret banker på døren, fordi solens stråler får kroppens blodårer til at udspile sig endnu mere, hvilket fører til rødhed. Du skal bruge en solcreme eller en specialcreme som strammer blodårenes vægge. Du bør holde dig til produkter som indeholder rutin, C-vitamin, og PP. Mangel på de nødvendige kosmetikprodukter kan føre til en forringelse af hudens tilstand, hvilket kan føre til yderligere karsprængninger. Du kan altid spørge din lokale kosmetolog om en laserbehandling kunne være en mulighed. Lyset kan nemlig hjælpe med at fjerne karspræninger, så huden ser bedre ud.

Du skal begynde at pleje din ansigtshud inden soler for alvor begynder at skinne. Det kan især være en god idé med eksfoliering og kemiske peelinger. Eksfolierende produkter fjerner døde hudceller, udglatter rynker, og gør misfarvninger lysere. Kemiske peelinger hjælper med at genopbygge huden. Denne slags behandling er især hjælpsom for folk med fedtet og kombineret hud som ofte udvikler bumser osv. Hvis du selv døjer meget med ar og akne kan du med fordel prøve dig frem med en laserbehandling, så længe du husker på, at disse behandlinger skal udføres af kvalificerede kosmetologer som anvender specialiseret udstyr.

Glem ikke kavalergangen. Huden skal tones og huden skal peeles. En af de bedste løsninger er at bruge en fugtgivende kropsolie. En vigtig del af kropsplejen er, at massere kroppen med isterninger for at give blodomløbet et boost. Masser kavalergangen med isterninger og slut af ved nakken. Glem ikke brysterne – brug en toner eller fugtgivende maske. Du kan med fordel prøve et par brystøvelser for at stramme op.

Hoftebehandlinger toner huden og hjælper derudover også med at reducere synligheden af cellulitis og strækmærker. Ved at massere huden et par minutter med særlige produkter kan du gør din hud smuk og smidig igen. Brug gerne en handske eller svamp med en ru overflade. Kemiske peelinger er åbenbart også effektive når det gælder om at slanke hofterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *