Du har sikkert undret dig over, hvordan det kan lade sig gøre for stjernerne at se godt ud på alle deres billeder. Det har selvfølgelig lidt med professionelt lagt makeup og god belysning at gøre, men der skal faktisk endnu mere til! En af hemmelighederne er, at alle stjernerne anvender squinching teknikken. Hvad betyder det? Hvorfor gør de det?

Teknikken

Peter Hurly er en fotograf med base i New York som for nyligt har afsløret nogle af stjernernes mange skønhedshemmeligheder. For at opnå det perfekte, camouflerede look i den rette belysning bruger stjernerne en teknik ved navn squinching. Ordet er en sammensætning af de engelske ord squinting og pinching. Det lyder måske langt ude, men det er takket være denne metode, at Hollywood stjerner og kendisser ser fantastiske ud på alle deres billeder. Det er et trick som kan bruges til alt fra professionelle fotosessioner til selfies!

Nøglen til succes

Squinching er en metode som er langt bedre end “duck face,” da det ikke får øjnene til at se alt for store ud i forhold til ansigtet. Spændingen under øjnene hjælper nemlig med at opnå det perfekte udseende på alle billeder. Det gør en overraskende stor forskel. Prøv bare at se på nogle billeder af de kendte for at se, hvordan deres øjne ser ud foran kameraet.

Sådan bruger du selv squinching

Tricket er, at gøre øjnene smallere. Ved at bruge spændingen under øjnene og skele en lille smule får øjnene den helt rigtige form, som gør dem (og ansigtet generelt) endnu smukkere. Squinching får ansigtet til at se slankere ud. De sidste par uger er der dukket en masse online tutorials op som viser, hvordan man selv kan bruge squinching til sine billeder.

Øvelse gør mester

Squinching virker lidt indviklet og til at starte med vil man opleve, at det ikke får en til at se bedre ud. Sådan er det ofte når man prøver noget nyt. Læs nogle guides, se nogle tutorials, og øv dig foran spejlet. Så skal du nok få lært squinching på ingen tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *