Sisleya Essential Skin Care emulsion fra Sisley er udviklet til brug på aldrende hud. Produktet byder på fugtgivende, ernærende, og regenererende egenskaber som highlighter huden, mindsker synligheden af misfarvninger og mørke rande, og generelt retter op på forandringer i pigmenterne i huden. Efter en måneds brug vil man opleve, at ens rynkere er blevet mindre synlige, ansigtskonturen er løftet, huden er tonet, og kollagenfibrene er styrkede. Derudover kan Sisleya Essential Skin Care emulsion også bruges som makeupfjerner eller forberedelsesprodukt til ernærende ingredienser i andre produkter.

Hvorfor bruge Sisley produkter?

Emulsion skal bruges på ansigtet og nakken om morgenen og aftenen før man fjerner makeup og bruger tonic. Anvend produktet med fingerspidserne og masser det ind i huden indtil det er ordentligt absorberet. Derudover kan du også bruge produktet ved hjælp af vatrondeller.

Sisleya Essential Skin Care emulsion fra Sisley sælges i en hvid flaske med 150 ml. Produktet har en semiflydende konsistens, ligesom en creme. Produktet er nemt at fordele på ansigtet og absorberes hurtigt, uden at efterlade smudser. Sisleya Essential Skin Care er et ikke-comedogent emulsionsprodukt, hvilket betyder at det ikke forårsager hudorme. Produktet kan sagtens bruges af folk med sensitiv hud.

Hvilke ingredienser er der i Sisleya Essential Skin Care fra Sisley?

Kosmetikproduktets sammensætning byder blandt andet på ginkgo og ekstrakt fra hvid pil, som byder på antioxidante, tonende egenskaber. Resten af ingredienserne (såsom ekstrakt fra skumfidus og brun alge, samt organiske grøntsagsingredienser) støtter cellefornyelse, fugtgivning, og beskyttelse mod skadelige elementer i atmosfæren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *