Vidste du, at der ikke skal mere til end eyeliner for at skabe enestående øjenmakeup? Forudsætningen er naturligvis, at du ved hvordan man bruger produktet. Af denne grund kappes de forskellige kosmetikmærker om at skabe nye eyelinere som er nemme at bruge. En af disse produkter er Pierre Renes Hi-Tech Eyeliner.

Hvad er det specielle ved Pierre Rene Hi-Tech Eyeliner? For det første fanger dette produkt opmærksomhed med sit originale udseende. Indpakningen er udviklet til en kvindes hånd og minder om en pistol eller katteklo. Selve eyelineren gemmer sig under spidsen for at sikre, at den ikke udtørrer. Produktet er så nemt at bruge, at det anbefales til folk som lige er begyndt at bruge makeup. Den hvide indpakning indeholder 0,1 ounces sort, vandfast eyeliner. Hi-Tech Eyeliner holder hele dagen uden at falme og passer til streger i alle former og længder. Produktet dækker vippelinjen perfekt med en intens farve. Det er endda perfekt til subtil øjenmakeup, så det er ærgerligt at det kun findes i sort.

Hvordan bruger man Hi-Tech Eyeliner fra Pierre Rene? Produktet holder længere hvis du kombinerer det med en makeupase og mat pudder. Tegn et par streger langs vippelinjen og forbind dem til sidst. Så er din eyeliner klar på ingen tid og du kan gøre den tykkere eller skarpere efter behov. Tegn en linene streg i øjnenes indre hjørner.

Det er værd at vide, at det i foråret/sommeren 2016 vil være moderigtigt med eyeliner streger. Der er andre trends på vej som involverer prikker og andre mønstre – og ikke kun på øjenlågene. Du kan også bruge eyeliner ovenpå øjenlåget og ved kanten af øjenbrynene. Glimtende streger vil især være populære. Hvis du gerne vil forbedre din glimtende øjenmakeup bør du anvende glimmer på din Hi-Tech Eyeliner ved at tegne endnu en streg eller dække hele øjenlåget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *