Vitamin C har overtaget kosmetikmarkedet. Vi trækker flere og flere fordele fra dets værdifulde egenskaber. Det er på tide at finde den bedste vitamin C serum, der vil gøre hudplejen endnu bedre, mere effektiv og langt nemmere! Se TOP 15 vitamin C ansigtsserummer.

HVAD VED DU OM VITAMIN C?

Indtil for nyligt, er det mest blevet brugt som en immunitetsbooster til at forebygge forkølelse. I dag påskønner vi også vitaminets skønhedsfordele. Ascorbinsyre (faktisk L-ascorbinsyre, ren vitamin C) er enormt fordelagtig for huden. Når det bruges hyppigt om morgenen og om aftenen, kan det:

 • formindske pigmenpletter.
 • forhindre bumser i at opstå.
 • genfinder hudens glød.
 • forbedrer hudens elasticitet og smidighed.
 • neutraliserer skadelige frie radikaler.
 • har antioxiderende og anti-age egenskaber.
 • er et naturligt UV-filter.
 • genopretter hudens ungdom og skønhed.
 • styrker kapillærerne.
 • hjælper med at behandle akneplaget hud.

Vi har forberedt de følgende anmeldelser til at besvare de reelle behov hos mange kvinder – behovet for at bruge produkter der ikke bare indeholder små sporbare mængder af vitamin C, men er baseret på ascorbinsyre og, som konsekvens, fornyer, lysner og giver huden glød. I stedet for at søge gennem tusindvis af produkter, så kig nedenunder og vælg en fra TOP 15 over vitamin C serummer for daglig pleje af ansigtet. Da vi skrev denne rangliste, fokuserede vi primært på:

 • formen af vitamin C: jo mere stabil, jo bedre
 • konsistensen: serummet kan ikke tynge huden
 • ekstra komponenter: de skal hjælpe vitaminet
 • pris: de bedste produkter er ikke altid de dyreste
 • størrelse: en større flaske er lig med længere behandling
 • effekt: formål og fordele

De bedste ansigtsserummer med vitamin C

Nanoil Vitamin C Face Serum

1. Nanoil Vitamin C Face Serum

Dette er det bedste valg ud af alle ansigtsserummer med vitamin C til daglig brug. Det kan bruges både om morgenen og om aftenen, og det er anbefalet af professionelle, da det indeholder en meget stabil, avanceret form for vitamin C, der virker i de dybe hudlag. Serummet indeholder også Punarnava-ekstrakt, der er rig på antioxidanter. Dette er et vegansk og yderst effektivt ansigtsserum lavet af simple ingredienser. Det lysner mørke pletter, reducerer rynker, opstrammer ansigtet, tilføjer glød, nærer, fugter og genopbygger. Du skal bare bruge Nanoil Vitamin C Face Serum for at gøre huden smuk helt naturligt. Dette er det bedste valg når det gælder vitamin C produkter. Det tilbyder en masse serum (50 ml) og har en konkurrencedygtig pris.

produkt hjemmeside: www.nanoil.dk

2. Sesderma C-Vit Liposomal Serum

Sesderma tilbyder en lidt mindre serum på 30 ml. Det indeholder en stabil form for vitamin C, som leveres dybt inde i huden via liposomer. Dette er et godt lysnende og genoplivende produkt. Det kan bruges to gange om dagen, men det er lidt tykt og fedtet. Det har en ret høj pris, men visse brugere siger, at det betaler sig.

3. La Roche-Posay Pure Vitamin C10

Denne anti-rynke og lysnende formel fra La Roche-Posay er endnu et interessant ansigtsserum med vit. C. Det er lavet til alle hudtyper, især moden hud. Serummet er let, så det er godt at bruge om dagen. Det indeholder ren vitamin C kombineret med peptider og salicylsyre, der sammen hæmmer hudens aldringsproces, udglatter annsigtet, fugter huden i dybden og efterlader den glødende. La Roche-Posay serummet har en standardstørrelse (30 ml) og er ret dyr.

4. Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop

Klairs-serummet er et produkt i en mellem prisklasse, der kommer i en flaske på 35 ml. Det er blevet inspireret af friskpresset juice. Denne stærkt nærende formel indeholder vitamin C 5%, hyaluronsyre og nogle ekstrakter fra yuzu-frugt, indisk pennywort, pæonrod, grapefrugt, Baikal skjolddrager, rosenkål og kinesisk kvæde. Denne høje koncentration af ingredienser genopliver og lysner huden, men kan også irritere sensitiv hud.

5. Dermomedica 20% Vitamin C Serum

Dette professionelle ansigtsserum med aktiv vitamin C er beriget med ferulinsyre. Formlen på 30 ml er blevet designet til alle hudtyper, især for moden hud, og for at fjerne mørke pletter. Serummet er ret let og har antioxiderende egenskaber. Det kan bruges om aftenen eller om morgenen sammen med UV-filter på ansgtet, brystet og halsen. Men serummet er lidt dyrt prissat når vi sammenligner med effekten.

6. Paula’s Choice c15 Super Booster

Et andet serum vi har valgt, indeholder en ret populær duo indenfor hudpleje; vitamin C og hyaluronsyre. Det indeholder kun 20 ml koncentreret formel, som også har 15% L-ascorbinsyre med en neutral pH. Produktet lindrer tegn på aldring, udglatter huden og booster gløden, samt det lindrer irritationer. Desværre skal du betale en del for at få denne effekt. På trods af dette, er den ret populær.

7. Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Ansigtsserummet fra Kiehl’s er et af de mest velkendte vit. C produkter. Det findes i to størrelser: 50 ml og 75 ml. Det er lavet af vitamin C, der lysner og giver glød til ansigtet, samt hyaluronsyre, der holder huden fugtet. Desværre er formlen ikke helt naturlig (der er blandt andet PEG og silikoner). Det er en af de dyreste vitamin C-serummer på markedet, men ikke nødvendigvis den bedste. Den virker godt som et opløftende serum for alle hudtyper.

8. Timeless 20% Vitamin C Serum

Dette vitaminserum fra Timeless er et ret interessant valg blandt andre produkter der er fyldt med ascorbisyre. Serummet kommer i en blå flaske på 30 ml, og kombinerer vitaminn C med ferulinsyre og ungdomsvitaminet (vit. E). Det modvirker frie radikaler og skærmer mod oxidativt stress såvel som det hjælper cellefornyelsen. På grund af den høje koncentration af vitamin C, skal du være forsigtig og først lave en lille test, inden du påfører det til hele ansigtet.

9. Phlov Flower Yourself

Dette er ikke et typisk vitamin C serum, men det er værd at nævne i vores oprunding. Formlen er rig på ingredienser, der beskytter huden mod for tidlig aldring, der forårsages af faktorer såsom stress, smog og såkaldt inflammation. Det indeholder vitamin C, sukkerrør squalen, chlorella ekstrakt, damaskus rosenolie og seks blomsterekstrakter: jasmin, pæon, kirsebær, appelsin, lavendel og lilac. Takket være disse, forbedrer serummet hudens udseende, nærer og fugter huden, men de 15 ml serum koster en del.

10. The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12%

Som navnet anntyder, så er det endnu et produkt vi præsenterer, der indeholder en stor mængde vitamin C (12%), og det er hvad der gør den til en af bestsellerne. The Ordinary-serummet kommer i en flaske på 30 ml, og er billigere end de førende produkter i denne opsummering. Du modtager en minimalistisk vitamin C-baseret formel. Produktet kan bruges på alle hudtyper for at nære, lysner og genoplive. Desværre har det ikke nogen stærk anti-age effekt.

11. BasicLab Vitamin C Serum

Denne ansigtsterapi er baseret på 15% vitamin C og op til 1% vitamin E og ferulinsyr. Takket være disse komponenter, har serummet antioxiderende egenskaber og beskytter huden mod tab af naturlig glød. Ud af alle vitamin C-serummer, har denne her dog ikke den mest intense effekt. Den indeholder ekstra plejende og lindrende ingredienser, inklusive panthenol og hyaluronsyre. Den er ikke dyr men har en lille størrelse (15 ml).

12. Liq CC Rich 15% Vitamin C Boost

LiqPharm Serum kan også give din hud et boost af den fordelagtige vitamin C. Denne her indeholder 15% vitamin C og effekten intensiveres af tocopherol (vitamin E), magnesium og hyaluronsyre. Dette lette serum beskytter huden mod faktorer der udløser tidlige aldringsprocesser. Det har en lav, hudvenlig pH-værdi, er en effektiv antioxidant, og fugter huden. Når man overvejer størrelsen, har serummet en fin pris.

13. Bandi Boost Care Concentrate

Bandi Boost Care Concentrate er endnu et bemærkelsesværdigt vitamin C-serum. Formlen er baseret på den aktive form af vitamin C og er beriget med allantoin, panthenol og olier (argan, avocado, mandel, olive). På grund af ingredienserne, er serummet så fedtet, at det kan tilstoppe porerne i visse hudtyper. Det er dog stadig et effektivt lysnende og nærende serum, der kommer i en flaske på 30 ml og har en fin pris. Det kan bruges på alle hudtyper.

14. Dermofuture Repair Therapy with Vitamin C

En budgetvenlig substitut for dyre vitamin C ansigtsserummer. Dermofuture Repair Therapy er ret populær. Serummet på 20 ml har en lav pris, men også en ret effektiv nærende formel med ascorbinsyre. Den er ikke fyldt med vitamin C, men mængden er stor nok til at aktivere hudens reparation, skærme huden mod UV-stråler og lysne ansigtet en anelse.

15. Ava Youth Activator Vitamin C

Til sidst har vi et populært produkt i mange lignende anmeldelser af vitamin C serummer. Den lave pris kan være fristende, men du skal dog vide, at serummet ikke indeholder en stor koncentration af vitamin C – det indeholder ingredienser der er rige på ascorbinsyre, f.eks. acerola-frugt ekstrakt. Youth Activator Serum er ret flydende, kommer i en 30 ml flaske, og har en bekvem applikator. Det er ikke det bedste valg, men heller ikke det værste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *