Wibo er et polsk kosmetikmærke som er kendt for deres overkommelige produkter. De fleste af deres produkter er af samme kvalitet som deres internationale modparter, men deres priser er langt mere overkommelige. Det kommende forår har Wibo planer om at lancere en ny kollektion med øjenskygger: Go Nude Smokey Edition.

Denne Go Nude øjenskyggepalet med 12 skygger er et af de mest forventede makeupprodukter i år. Produktet er inspireret af Urban Decays Naked palet. For nogle er det lidt kontroversielt, at Wibo har taget inspiration fra Urban Decay; for andre er det bare endnu et polsk svar på internationale produkter. Paletten er yderst attraktiv og kombinerer alle de nødvendige elementer til smokey eyes. Nu behøver ikonisk makeup ikke længere koste for meget til at os normale mennesker kan købe det..

Wibo forsikrer os om at Smokey Edition Go Nude er et perfekt sæt med 12 skygger som muliggør kompleks øjenmakeup. Produktet sælges i en metalboks med at stort spejl og byder på tolv pigmenterede skygger samt en tosidet Go Nude makeupbørste med naturligt hår. Børstens form gør, at den er nem at bruge.

Wibo Smoky Edition GO NUDE er det perfekte produkt til diverse makeuplooks lige fra det klassiske smokey eye til violet øjenmakeup til lysebrun hverdagsmakeup. Den pigmenterede øjenskygge er god kvalitet til en god pris især når man tager det store udvalg i betragtning. Sammen gør disse faktorer fantastisk hverdagsmakeup muligt for alle og enhver.

Produktet lanceres i det kommende forår. Go Nude Smokey Edition fra Wibo vil være klart til køb i starten af marts måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *