Desværre er det ikke alle kvinder, der har fået fyldige, forførende læber fra naturens side. Men det er dog heldigvis nemt nok at forbedre det naturlige. Og du behøver ikke at finde en kirurg for at gøre det. Det er godt nok at vælge læbeforstørrende kosmetik såsom læbepeeling, læbemasker eller læbepomade.

Læbepeeling

Generelt bør læbepeeling bruges jævnligt, da det er den eneste kosmetik, der kan gøre huden på læberne klar til videre plejende behandling. Mange vil være enige om, at brugen af læbepomade, lipgloss eller læbestift er almindelig, når man lægger makeup. Læbepeeling ilter huden og fjerner døde celler i overhuden. Resultatet er, at kosmetikken forbedrer læbernes farve og forbedrer deres facon.

Sådan bruger du læbepeeling

Det gode ved det er, at læbepeeling, der bruges en gang om ugen, vil virke helt perfekt. Den skal bruges på rene læber og huden omkring dem, og den skal sidde i omkring 5 minutter. Virkningen af læbepeelingen er en mild prikkende følelse forbundet med iltningsproces af huden, der finder sted. Start med at massere læberne med tørre fingerspidser og forsæt derefter med at massere, men med fugtige fingre. Vask peelingen af bagefter.

Læbemaske

Læbemasker har samme virkninger som ansigtsmasker. Det er bedst at vælge en maske, hvor faconen passer til læberne, hvor man kan tilpasse dem, så de sidder tæt. Desuden afhænger effektiviteten af en læbemaske på de aktive stoffer, den indeholder. En kombination af hyaluronsyre og koncentreret ceramid giver en foryngende og fugtende virkning. Slutresultatet kan ses efter omkring 15 minutter.

Sådan bruges en læbemaske

Læbemasker skal bruges efter brug af læbepeeling. Det kan være en god ide at vælge at tie stille i omkring 15-20 minutter, fordi dette er nøjagtig den tid, læbemasken skal sidde på læberne. Derefter skal masken fjernes og en eventuel film skal duppes ind i huden.

Læbepomade

Det sidste trin i plejen af læber er brug af læbepomade. Afhængigt af læbernes tilstand, skal du vælge mellem daglig læbepomade eller læbepomade til særlige problemer. Generelt bør en læbepomade indeholde hyaluronsyre, som får læberne til at se større ud, fordi den gør dem faste og spændstige. Husk, at hvis kosmetikkens aktive stoffer frigives gradvist, vil virkningen holde længere.

Sådan bruges læbepomade

Daglig læbepomade kan bruges et par gange om dagen, hver gang du har brug for lindring til huden på læberne. Det er en god ide at kombinere den med din foretrukne lipgloss eller læbestift. Læbepomade virker for eksempel lindrende for læberne efter solbadning.
Læbepomade til særlige problemer tjener til at afhjælpe tørre læber, overfølsomme læber eller læber, der er tilbøjelige til at blive irriterede. Den skal påføres hver 2-3 timer. Denne type læbepomade kan også kombineres med din foretrukne lipgloss eller læbestift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *