Permanent makeup er efterhånden blevet en meget populær skønhedsbehandling. Flere og flere kvinder anvender permanent makeup for at se smukke og elegante ud uden at skulle tilsidesætte tid til at lægge makeup om morgenen. Men er skønhedsbehandlingen noget for alle? Læs videre for at finde ud af, om permanent makeup er en mulighed for dig.

Hvad er permanent makeup?

Permanent makeup er en process hvorved huden farves med hjælp af særlige pigmenter og specialudstyr. Behandlingen minder lidt om en tatovering. Farverne lægges under huden for at fremhæve øjnenes og læbernes naturlige kontur. Over øjnene fylder man derudover også øjenbrynenes kanter ordentligt ind. Man skal være forberedt på, at det er en dyr og tidskrævende behandling, men resultaterne varer naturligvis også længe – helt op til seks måneder. Umiddelbart efter behandlingen (og dagene efterfølgende) kan der opstå ubehagelige fornemmelser såsom smerte, prikken, rødhed, og tåreflåd. Hvis du vælger at få permanent makeup er det vigtigt, at du vælger en professionel skønhedsklinik. Skønhedsspecialister med manglende erfaring med disse procedurer kan komme til at vælge de forkerte farver og på andre måder beskadige huden. Derudover bør du finde ud af hvem som kan og hvem som ikke kan udføre sådanne behandlinger.

Hvem er permanent makeup til?

Permanent makeup gør naturligvis, at man kan spare en masse tid, især om morgenen når man skal skynde sig i skole eller på arbejde. Med permanent makeup slipper man for at skulle tegne sine øjenbryn op, lægge eyeliner, eller konturere læberne. Derudover ser man også mere naturligt smuk ud. Skønhedsspecialister vælger de helt rigtige tykkelser og længder til formerne som tatoveres på ansigtet – og så vælger de naturligvis også det helt rigtige pigment til læberne. Permanent makeup passer både til unge og modne kvinder. De permanente linjer og konturerede læber er især godt for aktive kvinder, så de slipper for at skulle fjerne deres makeup inden de træner. Hvis man er allergiker, har sart hud, eller er allergisk overfor ingredienserne i makeuppen bør man dog holde sig fra permanent makeup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *